Ki milyet hord amióta Anya?
Mióta anya vagyok, már nem kényelmes a tangabugyi, pedig előtte csak ezt viseltem. Öregszem, na :) Viszont a normál bugyi vonala átüt a vékonyabb nadrágokon, és ezzel nem tudok megbékélni sajnos. Nemsokára megyek vissza dolgozni, nem szeretnék "mamibugyis"lenni :)
Ti mit, milyen fazont viseltek ami nem ciki?
Én franciát hordok. Terhesség utolsó heteiben normál bugyikat vettem a gyermekágyas időszakra, meg az utolsó hetekre. Azóta a tanga nekem is kényelmetlen, pedig előtte jó 20 évig csak azt hordtam.
Viszont a francia is tud csinos lenni, csipkés széllel stb.
Nekem egyszer egy kolleganőm szóvá tette, hogy átüt a bugyim széle, látszik a csipke, ő ilyen csinos bugyit csak “alkalomra” vesz fel.
A tanga megmaradt nekem, ha “tervezek” valamit az esti zuhany után 😃.
De nem érzem magam slamposnak attól, hogy nem tanga van rajtam hétköznapokon, mert minden bugyim szép és igényes.
Francia bugyit is, de inkabb a tanga. Mama bugyi nem kényelmes nekem.
(2-es, sokaknak kijön pl az aranyere szülés közben, s az miatt nem tudnak hordani tanga bugyit. Egy ismerősöm így járt, pedig azelött csak tangát hordott. Nem vagyunk egyformák, van akinek több kárt okoz ott a szülés, másnak semmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!