Ahogy meglattam a kerdest, rogton ket név ugrott be, amit egy anyuka adott az ikergyerekeinek. Áfonya és Lucifer. A ket nagyobb gyerek Laurent es Patrik(gondolom), de Patrikónak meg Rikónak szoktak hivni:D
Az ikrek kozul a kisfiú nevet viszont abszolut nem tudom hovatenni, gondolom nem tudja hogy a Lucifer név az honnan ered, de akkor is na.
A buszon egyszer hallottam hogy mondta az anyuka a gyérekének hogy Vinetuka, nem akarom elhinni hogy ilyen meg van, de nem kizart.
2021. máj. 2. 23:13
42/59 anonim válasza:
Alina, Ájlin, Amira, Seherezádé, Goldina, Ramóna, Mona, Kiara, Sánel (ez felénk is nagyon megy 😀)
Nikolász, József, Rikárdó, Géza
2021. máj. 2. 23:15
43/59 anonim válasza:
Rikárdó, Amira, Lolita és Sanel van a szomszédban nálunk, mind kicsi.
Korosztályomban (20 évesek) Vanessza, Dorina, Mihály, Erzsébet, Zsófia és Lajos volt.
2021. máj. 2. 23:18
44/59 anonim válasza:
Izrael. Anyuka kiabálta a játszótéren: "Izike, Izike, gyere már ide, Izraelke, hányszor szóljak még.
2021. máj. 3. 08:54
45/59 anonim válasza:
Nem ismerek romákat... egyetemen sem voltak, a munkahelyemen sincsenek, és a környékünkön az utcán sem látni őket. ¯\_(ツ)_/¯ Utoljára középiskolában beszéltem eggyel, őt Zsoltnak hívták.
2021. máj. 3. 10:07
46/59 anonim válasza:
#44 nem Izmael? Nekem is volt egy ilyen nevű osztálytársam, C-s volt ő is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!