Mi a véleményetek arról, hogy a Mi Hazánk Mozgalom szerint szegregálni kellene a roma gyerekeket az iskolákban?
Általában csak a liberálisok szerint nem kellene szegregálni.
Akinek van tapasztalata, netán maga is szuper "integrált" osztályban tanult, az nem ellenzi a szegregációt.
Ahova én jártam általános iskolába, ott az igazgató elég hamar kirugdosta a cigányokat, csak indok kellett.Azt nem volt nehéz találni.
Persze,a magyar szülők nyomásgyakorlása is kellett ehhez.
Pedig, akkoriban, amikor én jártam oda, a sok bolond liberális fújta a passzát szelet, jobban, mint most.
Támogatom. Én Nógrád megyei vagyok, általánosban kb semmit nem lehetett tőlük tanulni, folyton beszéltek órán, beszólogattak a tanárnak stb. Persze Gulyás Márton meg a többi libsi egyből azzal jönne, hogy "jaj szegény romák, nem kapjak meg a kellő oktatást, kitaszítják őket, ez rasszizmus". Javaslom nekik, hogy költözzenek 2 hétre Nógrád vagy Borsod megyébe.
Persze vannak romák, akik tényleg tanulni akarnak, netán még egyetemre is mennének, de sajnos a nagyrészük (kb.: 92%) rossz hatással van a magyar fiatalokra.
Korábban el kell kezdeni, már az óvodában.
A gyerekem óvodájába egyetlen kezelhetetlen cigány gyerek járt, verekedett, ocsmány módon beszélt, legutóbb majdnem kikarmolta egy gyerek szemét.
Csak agresszív megnyilvánulásai voltak.
Hónapokig tartott, mire végre sikerült másik óvodába átrakatni, ehhez kellett a szülők többségének az összefogása is. Nem hagytuk élni az óvodavezetőt és minden alkalommal rendkívüli értekezletet hívattunk össze.
Ezek ráadásul nem is helyben laktak, szomszédos településről szabadították ránk. Végül visszakerült oda ahonnan jött, de így is túl sokáig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!