Mi a véleményetek arról, hogy a Mi Hazánk Mozgalom szerint szegregálni kellene a roma gyerekeket az iskolákban?
Ő a kivétel. Nekem cigány az egyik szaktársam, zseni a srác, de azért, hogy egy cigány a százból mondjuk felemelkedhessen, hadd ne kelljen ~6000 magyar gyereknek szenvednie a cigányok miatt szenvednie.... (ha úgy számolunk, hogy átlag 30 fősek az osztályok, és akár csak 2 cigány gyerek elég nagy felfordulást tud okozni)
Érted...
Olvasd el pl. a 10-es válaszadó hozzászólását. Eszerint EGY, egyetlenegy cigány felfordulást tud okozni! Ha pl. 100 borsodi pulya bekerül a környező iskolákba, akkor hány magyar gyerek tanulási folyamatát nehezítik meg? 2000? 3000?
Megéri?
40-es vagyok.
Veszprém megyei vagyok. Mi sulinkban eddig akit kirúgtak az mind magyar volt. Bár a sulinkban jó a fegyelem, és kevés a cigány.
Szerintem ez nem származástól függ, hanem neveltetéstől, valóban több cigány nem kap normális nevelést.
Szerintem ne így kategórizáljuk (faj) hanem magatartás szerint.
"Szerintem ne így kategórizáljuk (faj) hanem magatartás szerint."
Tényeket próbálsz eltagadni. Nagyságrendekkel több a cigány gyerekek között a "neveletlen", mint a magyarok között.
Az általánosítás, és a rasszizmus nem előítélet, hanem többnyire utóítélet, és természetes önvédelmi mechanizmus, ahogy azt már páran írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!