Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Március 31-én én volt az...

Március 31-én én volt az abortuszom kb 2hetig nem is szexeltunk de nem tudom pontosan.. Viszont utánna a páromnak hiába mondtam elment bennem. Pár napja érzem hogy kezd feszes lenni a mellem az lehet attól mert megfog jönni mert lassan megkene?

Figyelt kérdés
Van rá esély hogy terhes vagyok?
2021. máj. 2. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Ezt az elkap valami fertőzés dolgot nem.igazán értem...

Nekem ősszel volt műtétem, igaz nem önszántamból, hanem mert elhalt a babánk. De a műtét lényegében ugyan az...

Nekem a doki (hozzáteszem a megyei kórház nőgyógyász főorvosa) azt mondta, a vérzés alatt tilos. Ha van 3 vérzés mentes nap, utána mehet a szex... én 3 napig véreztem, magyarul 6 nap után szexelhettünk volna. (2hét volt, annyit vártunk vele)

De hogy a kérdésre is válaszoljak: jónagy barom vagy kérdező. A párod meg mégnagyobb....

Nem elég, hogy 1 életet eldobtatok, kell a következő is?

A műtét annak számít, mintha a ciklus első napja lett volna. Tehát pont a ciklusod közepén járhatsz, akár a napokban peteéréssel, ami ugye mint tudjuk, a teherbeesés legvalószínűbb ideje... csak gratulálni tudok, komolyan....

2021. máj. 2. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
És milyen jó az ilyen agyhalottakkal egy szobában lábadozni úgy,hogy egy ( vágyott) ,halott magzatot kaparnak ki az emberből..
2021. máj. 2. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon durva, hogy 2021-ben léteznek még ilyen emberek..
2021. máj. 2. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
6 ezer ft a fogamzásgátló 3 hónapra, vagyis havonta 2 ezer, vagyis kicsit több, mint egy doboz cigi ára. Vagy 6 sör ára, vagy egy pizza ára. Ennyit sajnálsz és inkább kifizetsz 2 havonta 30 ezret abortuszra?? Ez hol éri meg neked??
2021. máj. 2. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

De, lehetsz terhes.

Jobb lenne ha elkapnál valami fertőzést, hogy az életben ne lehessen gyereked, akkor talán nem járnál 3 havonta AB-ra.

2021. máj. 4. 15:40
 16/19 anonim válasza:
79%
Istenem, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen? 😩
2021. máj. 4. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
20%

Biztosan ismersz olyan lányokat, akik hasonló helyzetben úgy döntöttek, megtartják a babát, és valószínűleg találkoztál már olyanokkal is, akik abortuszra mentek. A mi tapasztalataink szerint a gyerekeiket megszülő lányok egyike sem bánta meg a döntését, míg az abortuszosok nagy része – ugyan változatos formában, de – szenved attól, hogy nem a szívére hallgatott.

A titok az, hogy egy nő minden egyértelmű nehézség (anyagiak, párkapcsolat stb.) ellenére sem tud eredményesen szembeszállni azzal, ami a lényege, és amire minden diploma, karrier és az igazi szerelem irányul: az élet továbbadásának vágyával. Képes rá, hogy elnyomja, de kutatások szerint átlagosan 7-10 évvel az abortusz után a szennyes elönti a felszínt is, és a nő – sokszor még mindig torzított formában, de – megbánja, hogy annak idején elvetette a gyermekét.

De beszéljünk a bátrakról! Ismerünk olyanokat, akik az elején garázsból kialakított lakásban éltek a babával, és ma visszasírják, milyen boldogok voltak ott…, de van a repertoárban egy pár, aki egy parton tárolt hajón vészelte át az őszt, aztán pedig egy borospincéből alakítottak ki maguknak és a gyermeknek átmeneti szállást, most pedig – segítséggel – egy kétszobás házban babáznak. Többeket a gyerek melletti döntés után, vagy esetleg a szülés környékén hagyta el a párjuk. Mégsem cserélné el a gyermekét egyikük sem egy látszólag szabad, a visszafordíthatatlan döntéstől mégis megbéklyózott életre, mert ha valamit, ezt visszacsinálni nem lehet. A gyerekeiket kihordó “válságterhes” lányok többsége arról számol be, hogy az elején mindent elsöprő félelem hamarosan elmúlik, és az összes próbatétel és nehézség ellenére a gyermekáldás boldogságot és nyugalmat hoz az életükbe.

2021. máj. 5. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
5%

Gyönyörű volt 17es! Egyetertek.

Bár nem azt kérdezte, hogy abortusza legyen vagy sem, de nagyon szép írás.

2021. máj. 5. 19:52
 19/19 anonim válasza:
71%
Ostoba! Nem volt eszed gumit húzni a f.ára?
2021. máj. 9. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!