Mit tennél ,ha minden hónapban megharapná a gyereked egy csoporttársa ?

Nem csak az én gyerekemet harapja.Sok szülő fel van háborodva ez miatt. A bölcsis gondozó is azt mondta ,hiába figyelnek rá egy másodperc az egész. Beszélt már az anyukával is és én is,de azt mondja nem tud vele mit csinálni.
Igen azt is kérdeztem nem e az én fiam miatt van.De nem.Most utoljára azért kapta ,mert kint voltak az udvaron .Motorozott a fiam.A másik kisfiú gondolt egyet ,hogy neki kell a motor.Oda ment és megharapta.

Én egyszerű lélek vagyok, valószínűleg közölném a gyerek anyjával, hogy kezd a kölykével valamit, vagy én fogok.
A saját gyerekemet nem bíztatnám erőszakra, egy bölcsiben nem dolga még, hogy fellépjen a bántalmazás ellen, mert normális esetben nem is fordulna elő.
Ha ez sem elég, csapnék egy hatalmas média botrányt, hogy ebben a bölcsiben ez megy. Nem olyan könnyű bejutni egy bölcsibe se, nem hiszem el, hogy nem tudják kirakni és keresni helyette egy másik normális gyereket.

" Ez ugyanis marhára nem nevelés kérdése. "
Dehogy nem az. Nekem 7 tesóm van, gyerekem 4. Egyikünk sem harapott, mert nem volt megengedve.

Az én lányom 1x harapott az oviban.
Hetekre megvontam tőle minden édességet!
Nagyon érdekes, megértette, pedig a fejlődésben el volt/van maradva kissé (nem értelmi fogyatékos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!