Van ebben a kategóriában olyan felhasználó, akit a válaszai, kérdesei, vagy akár az értékelései alapján be tudsz azonosítani?
Igen 2 childfreet felismerem, az egyiknek 3 a másiknak 2 pipa van a válaszainál, illetve Krisztikét fixen akik naponta többször kefélnek, ő bomba nő, meg mindig programoznak.
A childfree válaszadók folyton az abortusz mellett a nők és a gyerekek ellen vannak, és addig nyomják le a torkodon a véleményüket mígnem övék az utolsó szó.
Általában törlöm a kérdéseket amikre válaszoltam ha ők ott vitáznak, mert meddő és unalmas. Szánalmasnak tartom, hogy a gyerekvállalás, nevelés témakörbe jönnek kiélni magukat és nincs jobb dolguk. Krisztikén jót röhögök.
Illetve van egy barátnőm akinek felismerem a válaszait, és ő is az enyémeket haha.🙃
#12 "A hatvanas manusz" - szokjál már le légyszi erről a hazugságról... valójában ÖTVENES vagyok... a profil-halmozással meg mi a búbánatra mennék, ha egyszer IP cím alapján azonosítja a rendszer a belépő pontozásait... az csak akkor érne valamit, ha mondjuk lenne annyi különböző mobilnetem, mint ahány profilom... (ráadásul fix ip-ről netezek a kib. EESZT miatt, szóval az sem használna, ha a routert kapcsolgatnám ki-be, hátha más ip-t oszt le a szolgáltató, mint dinamikusnál...)
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, én például téged, aki IRL infókkal próbálja lejáratni a más véleményen levőket...
#14! Na, látom, már le is pontoztál😂
Örülök neki, hogy végre valaki már engem is felismer, de finomíts még egy kicsit, mert láttam, hogy már másnak is írtad, ezt a nekem nincs is több profilom baromságot, pedig nem is én voltam. Ja, és most bírd ki, hogy a 71,72,73% százalékoddal nem pontozol le,mert az igen valószínűtlen, hogy véletlen. Saját magad buktatod le😉
Azért bocs, hogy öregítettelek, valakitől olvastam, hogy hatvanas vagy, ezek szerint nem csak nálam vagy gyik sztár 😂
De mára elég volt belőled, többet nem írok, nehogy megtévesszen,ha valaki hozzád szól. Ha hiányzol, majd kereslek az abortuszos kérdéseknél 😘
Azok akiknek több accountjuk van, annak az az oka, hogy ha odaböfögnek egy sząr választ egy kérdés alá, a másik accal egyetérthessen magával, és úgy tűnjön több ember is egyetért vele, és így a kerdező megkérdőjelezze magát meg a többi értelmes választ. Illetve egyúttal felpontozza a válaszait, hogy ne tűnjön 100%-ban idiótának, mint ami valójában.
Ilyen pl az aki abortuszra buzdít egy nőt aki megszeretné tartani, nehogy a férfi érdeke csorbuljon, vagy a másik véglet, amikor az abortusz ellenesek gyilkosnak neveznek, láthatóan többen is, pedig lehet csak egy ember, több felhasználói fiókkal.
Visszatérve a kérdésre, van még egy nő aki folyton fordított ékezetekkel ír, és nagyon sokszor sárba tiporja a kérdezőt, nagyon agresszív a stílusa.
Mikre felfigyeltek.
Én már a pontozásokat se nézem, csak felhúz h adok egy választ és lepontozzák, deakkor is ha csak egy sima "neves" kérdés, vagy "ki hogy csinálja" kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!