Alívia névről mit gondoltok?
Az én kedvenc nevem az Olívia,a férjemé az Alíz. Nem szeretnénk két nevet adni így összeraktuk a kettőt. Szerintetek milyen? Nagyon bugyuta?
Nem valószínű, hogy ezt fogjuk adni, keresünk majd mást, csak kíváncsi vagyok, van-e valaki, akinek mondjuk tetszik😊

Veszprém megyéből jelentkezem, itt is használnak névelőt a nevek előtt. :D
Nem feltétlenül engedélyeznék egyébként, abszolút nem létező, kitalált, összegyúrt neveket nem fogadnak el csak úgy, ennyi erővel bárki bármilyen új nevet kitalálhatna. :)
Amúgy szerintem fertelmesen hangzik az, hogy Alívia, már bocsi. Az Olívia sem tetszik, a régi mesefigurák meg az olajbogyó jut eszembe róla. Az Alívia meg olyan, mint valami emésztést segítő gyógyszer.
Ha két név közül nem tudtok választani, akkor legyen inkább egy harmadik, csak ne a kettőnek az összegyúrása. :D

Miért ne adjátok 2 nevet?
Én örülnék ha kettőt is kaptam volna
Egyébként elsőre nem tetszett, de elolvastam párszor és egesz jó, és lehetne Líviának becézni
Valaki írta hogy enm jó mert mindig félreértenék, azt hinnék Olívia. Akkor max előre közli hogy Alívia A-val.
Az én vezetéknevem sokkkkal cifrább, na az tipikus olyan amit elmondok 3sor és TALÁN megértik
Szerintem az Alíviával smemi gond nem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!