Alívia névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az én kedvenc nevem az Olívia,a férjemé az Alíz. Nem szeretnénk két nevet adni így összeraktuk a kettőt. Szerintetek milyen? Nagyon bugyuta?
Nem valószínű, hogy ezt fogjuk adni, keresünk majd mást, csak kíváncsi vagyok, van-e valaki, akinek mondjuk tetszik😊
2021. máj. 1. 11:55
1/19 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez a név amit összehoztatok egészen jó, de tanácsolom,hogy gondoljátok át,milyen nevet adtok. Esetleg javaslom az Alida nevet, ami mellékesen az én nevem is. Hátha mindegyikőtöknek tetszik!:)
3/19 anonim 

válasza:

Nagyon csodálatos, de mivel nincs ilyen adható név, így max. kérvényezhetitek, de úgysem fogják engedélyezni.
4/19 anonim 

válasza:

Nem rossz név, de itt tényleg Magyarországon nem lehet adni, max. kérvényeztetni. De amúgy akkor már inkább Alícia, azt még anyakönyveztetni is lehet.
5/19 anonim 

válasza:

Erőltetett. Ráadásul mindig Oliviát ertenének/írnának mindenhová mert azt ismerik,így folyton javítgatnia kellene.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Igen tudom, hogy ilyen itt nincsen, de szerintem simán engedélyeznék. Vannak ennél sokkal cifrább nevek is. Ha külföldön élnénk nagyobb esélye lenne, hogy Alyvia lenne, de így nem valószínű.
Adelin, Adél tetszik még nagyon:)
2021. máj. 1. 12:54
9/19 anonim 

válasza:

Olyan igazi fővárosias név. A pestiek szoktak névelőt tenni a név elé. A Lívia, a Pista, a Mari.
10/19 anonim 

válasza:

Nagyon gagyi, bocsi. Miért nem lesz például Kovács Olívia Alíz? Vagy Kovács Alíz Olívia? A Kovács egy tipp, nem tudom a vezetékneveteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!