Nyúlszája lesz a babámnak. Tényleg meg tudják úgy műteni, hogy ne látszódjon? És szülés után mikor fogják megműteni neki?
Azt tudni kell rólam, hogy nem bírom elviselni a nem egészséges emberek látványát. Csúnya dolog, de ez van. Nem bírom azok látványát, akinek csak egy karja van. Volt egy osztálytársam, aki kancsal volt, sajnos tőle is féltem. El fog az ilyen emberek láttán valami félelem.
Gondolom nem szülés után rögtön fogják megműteni, de addig én mégis mit csinálhatok? Mi van, ha nem merek majd hozzáérni? Mi van, ha nem fogom majd akarni a mellem beletenni a szájába?
Most majd jön a savazás, hogy milyen anya az ilyen, akiben ez felmerül, de ezt csak az értheti, aki olyan kis nyomi, mint én.
És még sose fordultál pszichológushoz emiatt???
Szerintem hasznos lenne!
Írni akartam egy olyan kommentet amilyet a 2-es irt. De így mar felesleges.
Isten nem ver bottal :)
Én se bírom a fogyatékos embereket,de ez sajnos nekik köszönhető(mármint ebből a rétegnek pár embernek köszönhető). Volt hogy vak embert odébb húztam mielőtt a metró alá lépett(finoman tettem és előre szóltam, vicc nélkül az egyik lába már a semmibe lépett), erre elkezdett ütni a botjával, hogy ő nem szorul más segítségere és nem érdekli, hogy elcsapta volna a metró stb. Aztán egy kerekes székes áthajtott a lábamon(marhára fájt), látta, hogy ott vagyok, nem hirtelen bukkantam fel és utána még meg is fenyegetett hogy tönkre vágtam a székét(ja csak ő ment át a vadiúj cipőmön de sebaj) és még sorolhatnám hányszor szólt rám fogyatékos hogy mit nézem őt(nem őt néztem csak halál fáradtam bambultam a semmibe), szinte várják mikor kell védekezni és közben sokszor a körülállok is leszólnak. Na ezt meg utálom, hogy mivel egészséges vagyok én vagyok a szemét nem a másik, holott nyilvánvalóan nem helyes amit tesz, szóval én meg ezért viszolygok tőlük, mert már nem tudom hogyan kéne viszonyulni hozzájuk.
A kérdésre válaszolva, ezt már könnyedén lehet korrigálni és nem lesz semmi gond. Szeretni fogod és kész ugyanúgy meg lehet szokni mint a koszos pelenka cserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!