Mikor indulhat be a szülés?
1. gyerek: Péntek késő este kezdődtek a fájások, de még csak erős jóslók voltak 30-40 percenként. Egész éjjel ez ment. Szombaton hol 10 perces fájásaim voltak, hol fél óránként. Éjjel egykor mentünk be, mert sűrűsödtek, de utána megint ritkultak. Nem küldtek már haza. Egész vasárnap így telt. Pontban éjfélkor folyt el a víz, akkor találkoztam a nyákdugóval is . Hétfőn hajnali 3óra 10-kor született meg a lányunk.
2. gyermek: Kedden este furcsán fájt a derekam, gondoltam lesz valami. Szerda reggel 7-kor arra ébredtem, hogy elment a nyákdugó, és volt egy kevés tágulásos vérzés is. Egész nap rendszertelen fájások, amik nem voltak kibírhatatlanok. Éjjel fél 2-kor elfolyt a magzatvíz. Csütörtök reggel 5:50-kor megszületett a fiúnk.
Kedves kommentelők, amikor vérzés észleltetek, akkor bementetek a kórházba azért megnézetni vagy csak vártatok?
Ma vagyok 38+4 napos, mondjuk nem érzem, hogy bármi fájna, de elgondolkodtam rajta, bemenjek-e, ha vérzést tapasztalok vagy az már úgyis a tágulás miatt lesz...?
Sajna a Covid miatt nagyon gáz a szülészeten a helyzet, mindenkit sürgetnek, nem akarom, hogy bent fogjanak és beavatkozzanak, csak mert nincs kedvük megvárni, míg rendesen vajúdok, de közben attól is tartok, mi van, ha valami gond miatt van a vérzés.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!