Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem találok a neten...

Miért nem találok a neten rendelhetö felhuzhatos zenélö plüsss játékot? Én vagyok ilyen béna már nagyon sok helyen néztem de semmi normélis nincs, valami ötlet?

Figyelt kérdés
Ti hol vettetek ilyesmit ababátoknak?Esetleg valaki vett már fisher priceos ölelni valo sünit a babájának?Nekem nagyon tetszik csak nem tudom hogy érdemes e megvenni 3000ft-ér +900potaköltség?!Vagy esetleg valami jo ötlet mit vegyek 3honapos fiamnak karácsonyra,játszo szönyeg,pihiszék,ágy fölé forgo van csörgö rágoka is de valami felhuzhatos zenélö pülss jo lenne vagy valami zenélö állatka akárelemes is de én még nem igazán találtam árban is jot és igazán aranyosat légyszi irjátok meg ti mmit és hol vettetek,láttatok.Köszi.
2008. dec. 6. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
2008. dec. 6. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

www.tully.hu

www.minimano.hu

2008. dec. 6. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

a jatszoszonyeg jo otlet, es jobban megeri szerintem

a brendonban most van akciosan

nekunk meg majd marciusban jon, de mar most nezegetem hol mi olcsó

a zenelős zörgős szines dolog jo, babaoutletben, tescoban, stb helyeken is talalhatsz olcsót és aranyosat

2008. dec. 6. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia,itt egy másik link,zenélő felhúzható játék: [link]
2008. dec. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!