Egyedül hagynátok egy 2-3 éves gyereket az emeleten?
A kérdés nem éppen jól van megfogalmazva. Szóval... Paramami vagyok. Nagyon. A legkisebb zajra is már látom magam elött,hogy a gyereknek a fejére esett a menyezet. Ilyen voltam mindig. A fiunk 9 éves és lassan megszületik a lányunk is. A helyzet az,hogy egy nagy,többszintes házban lakunk,de mégis olyan sz@r az elrendezése.
Tehát fent van 2 szoba. Az egyik a miénk,a másik a fiunké. Most,hogy születik a babánk,még minimum 1 évig velünk lenne egy hálóban. De utána? Az alsó szinten is van egy szoba,azt nappalinak használjuk,illetve a 3.szinten is van 1 szoba. Akárhogy agyalok,teljesen mindegy,h le vagy fel költözünk,de a két gyereknek jobb volna egy szinten. A nagyot csak nem "csukhatom" le vagy fel... Alapból is félősebb. Tehát elöbb utóbb az lesz,hogy le kell vonulnunk. Na de hogy fogom őket egyedül hagyni? A fiam alvajár néha,miatta a lépcsőhöz fel van szerelve egy rács. De elég gyenge minőségű. Nálatok van olyan 10 éven aluli gyerek,aki az emeleten alszik?
Ezt a kérdést más megfogalmazásban múltkor kiveséztük.
Egyébként tesóm 5 én pedig 8 éves voltam, amikor az emeletre költöztünk.
Nem volt rács sem.
Lányom 3 éves, igaz mi egy szintesben élünk, de a rácsot ki tudja nyitni, de àtmászni nem.
A szüleimnél az emeletről kényelmesen le tud jönni, már azelőtt le tudott, hogy ki tudta volna nyitni a rácsot.
"Akárhogy agyalok,teljesen mindegy,h le vagy fel költözünk,de a két gyereknek jobb volna egy szinten."
Én nem így gondolom.
Amikor mondjuk már óvodás lesz, és tudnak este együtt játszani, beszélgetni, akkor igen. Most az a fontos, hogy ti, szülők, és a kisbaba legyetek egy szinten.
A legjobb az lenne, ha a fiad a 3. szinten az egyetlen szobában lenne.
Az alvajáráshoz nem tudok hozzászólni (hála Istennek, nem vagyunk érintettek), szóval nem tudom, mivel jár és várhatóan meddig fog tartani. Olyan megoldást nyilván ne válasszatok, ami emiatt fiad számára balesetveszélyes lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!