Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Régen nagyon akartam gyereket,...

Régen nagyon akartam gyereket, most meg nem. Valamikor újra szeretnék majd?

Figyelt kérdés

Korábban nagyon szerettem volna anya lenni. De akkor még fiatal voltam, tudtam, hogy egy 6-7 év múlva sokkal jobb lenne mindenkinek.

Most minden, de minden adott. A párom is szeretné. Nincs okom azt mondani, hogy ne legyen, csak az, hogy már nem akarom. Korábban annyira erős volt bennem a vágy, hogy kb sírni tudtam amikor megláttam egy babaruhát vagy egy ismerős babáját, mert annyira szerettem volna. Most meg egyszerűen már nem hogy a babaruha nem hat meg, de már egy gyerek sem.

Nem voltam kövér, de azért súlyfelesleg volt rajtam. Ezalatt a 7 év alatt, vékony lettem, aztán edzeni kezdtem, tehát azt mondhatom, hogy elértem azt a formát, amire vágytam. Kicsit félek, hogy visszahízok, mert hajlamos vagyok. Ráadásul gyerekekhez köthető a munkám (6-10 évesek). Lehet ez is szerepet játszik?

Úgy is megpróbáljuk majd a gyerekvállalást. Csak az érdekelne, hogy várjak még, mert lehet hogy majd újra jön az érzés, vagy vállaljunk most. Csak az a rossz, hogyha korábban lehetett volna, annyira boldog lettem volna. Most is az leszek, de érzem, hogy nem tudnék annyira örülni.

2021. ápr. 26. 07:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen gejyt
2021. ápr. 26. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
11-es vagyok, bocsi véletlenül rányomtam az elküldés gombra. Szóval én voltam hasonló helyzetben. Kb 25-30 éves koromban nagyon szerettem volna gyereket, ez volt minden álmom, de akkor nem lehetett. Utána hirtelen elmúlt ez az érzés, nem akartam gyereket, simán el tudtam képzelni az életemet nélküle. Aztán eltelt pár év, már minden adott volt, és újra úgy éreztem, gyermeket szeretnék. Akár ez nálad is megtörténhet. De a lényeg, hogy csak akkor vágjatok bele, ha akarod, addig ne.
2021. ápr. 26. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én még ezelőtt 10 éve szerettem volna, de most már egyre inkább nem. Nem tudom, hogy fog-e változni, fölösleges ezen stresszelni.

Szerintem fölösleges erőltetni, ha nem vagy 101%-ig biztos benne, nagyon sokan megbánják.

2021. ápr. 27. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!