Volt valamilyen balesete kicsi gyerekednek? Ami miatt korhazba vagy ügyeletre kellett vinni?
2.5 évesen leesett a kanapéról és lefejelte a dohányzóasztalt. Felnyílt a homloka, össze kellett ragasztani.
Röntgent nem csináltak, mert azonnal felsírt, nem volt eszméletvesztés és a járásán sem látszott semmi. Persze mondták, hogy ha hány, bágyadt, akkor vigyük vissza.
Belekóstólt karácsony este a 3 rekeszes mosókapszulába :(
Mehettünk a Heim Pál toxikológiára.
Amúgy kisebb esései voltak, nagyobb nem.
8 hónaposan kimászott a teljesen leengedett rácsos kiságyból. Valahogy felmászott az egyik rácson és átfordult. Nem értem hogy csinálta, az orráig ért a rács. Az egész napot az ügyeleten töltöttük, szerencsére alaposan kivizsgálták és nem volt semmi baj.
Aztán vettünk neki egy alacsony rendes ágyat, azóta azon alszik. Most 11 hónapos.
Másfél évesen beszaladt a hinta mögé, amin a bátyja hintázott (az a durva, hogy végig mellette álltam, egy másodperc alatt került oda) és beutotte a fejét.
Nem lett baja szerencsére, csak egy monoklit szerzett, röntgen sem készült, annyit mondtak az ugyeleten, hogy figyeljük meg otthon, és menjünk vissza, ha baj van.
4 és fél évesen meg becsipte az ujját az ajtóba, amikor pisilni ment, részlegesen amputálódott a kisujja, azt vissza kellett varrni. Szerencsére nagyon szépen megcsinálták neki és gyönyörűen meggyógyult, szinte semmi sem látszik már belőle így fél év után.
A nagy mellett nyugodt életem volt ehhez képest, vele semmi ilyen nem történt, kivéve hogy egyszer az oviban felszakadt az álla, arra kapott egy összehúzó tapaszt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!