Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyet hogy lehet véghez...

Ilyet hogy lehet véghez vinni? Hogy egy olyan pasira hárítja valaki a gyerekét, akivel előtte még le sem feküdt?

Figyelt kérdés

Több sorozatban láttam ezt, számomra felfoghatatlan. Tudom, a sorozat az sorozat, de akkor is hogy ejthetnek ilyen szarvas hibákat?

Nem arról van szó, hogy a nő a házasságban/párkapcsolatban kikacsintgat, és a férjére hárítja a gyereket.

Hanem van egy nő, Seniz, aki Mümtaz szeretője. Mümtaznak családja van. Seniz terhes lesz, majd azt mondja neki Mümtaz, hogy vetesse el. Senizt kilöki az utcára, ekkor találkozik Mümtaz testvérével, Agahval, aki felsegíti. Agah és Seniz összejönnek.

Azt nem értem, hogy ezt a nő hogy tudja véghez vinni? Amikor egy nő megtudja, hogy terhes, akkor már 4+ hét hetes. A terhesség 39-40 hét. Ráadásul ha valaki magába akar bolondítani valakit, akkor biztos nem fekszik le vele a legelső alkalommal.

2021. márc. 11. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Ami a TV-ben van az nem valóság. Úgynevezett színészek eljátszanak előre megírt szerepeket. Ezt felveszik és leadják. Tudom néha nagyon megtévesztő tud ez a dolog lenni.
2021. márc. 11. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Gyorsan megejtik aztán hamarabb született.

Én magam sokáig vittem a terhességeket.. simán be tudtam volna adni, hogy 4-5 héttel későbbi

2021. márc. 11. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont a lényeget hagytad ki ebből a fantasztikus sztoriból, ahol a második pasival elhiteti hogy az övé a gyerek. Mert ugye ha tudja hogy nem az övé a gyerek, akkor tök mindegy hány hetes a terhesség, csak összejött egy terhes nővel és fel akarja nevelni vele a gyereket, nem gondolja hogy ő csinálta. Nincs itt semmi baj, sok családban teljesen nyíltan nincs mindenki mindenkivel biológiai kapcsolatban, mostohaszülők, mostohatestvérek, féltestvérek. Nincs senki átverve meg ráhárítva a pasira.

Ha pedig valóban az a történet hogy a balek elhitte hogy szex nélkül csinált egy nőnek gyereket, akkor jobb sorozatokat kéne nézned mert ez marhaság.

2021. márc. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!