Volt valamilyen balesete kicsi gyerekednek? Ami miatt korhazba vagy ügyeletre kellett vinni?
Bár nem a gyerekemet, de engem 6 évesen megtámadott a család kutyája. Sötétben mentem ki, ő meg öreg volt és valószínűleg nem ismert meg 🙁
Egy pillanat alatt történt az egész, gyorsan rám ismert, de addigra az összes tejfogam bánta ill. az arcomat össze kellett varrni.
A fiam másfél évesen egy sámlival a kezében elesett, és lenyúzta vele az orrát. Nem volt komoly, de bevittük az ügyeletre, hátha ők szebben tudják összefoltozni nálam.
Aztán 7 évesen felmászott a kertben az utánfutó tetejére, és amikor le akart jönni, megcsúszott, és hasmánt ráesett arra a bütyökre a vontatórúdon. Bennfogtak 2 hétvégére megfigyelésre, de szerencsére semmi baja nem lett.
1.gyerek :15hosan hullamcsatot dugott a konnektorba, megrazta az aram
2.gyerek :Leesett az agyrol amig fejtem a tejem, 2hos volt es agy kozepen hagytam, nem tudott forogni meg semmi, fogalmam sincs h kukackodott le.
3.gyerkoc: Apuka megcsuszott a lepcson, 4hossal a karjan, kifordult a pici arccal a lepcsore:(
Aztan a kozepso volt h oviban leesett egy szekrol es asztal sarkara, varrni kellett a fule mogott, otthon megbotlott es lefejelte az ajtofelfat, varrni kellett, rohant dombrol le, pofara esett, orra alatt toldoztak, salak szetvagta, maszokarol olyan szerencsetlenul esett h az alla alatt szetcsattant, varrtak, elore ment hatra nezett, levett szemhejjal egy ut szelen allo postaladat, verekdtek a tesojaval, akinek hatratort az ujja, 6het gipsz, soroljam meg?😀
8!
Igen gyakori volt a baleset nálatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!