Van olyan aki abszolút semmit nem érzett meg, hogy terhes? Semmi fájdogálás, görcs, esetleg volt folyás? Csak arra lett figyelmes hogy késett?
Itt vagyok 🙋♀️ A december amúgy is olyan hónap volt. Szaladgálás, munka stb..
December 24-én említette meg tesóm, mert épp ott voltam nála hogy nagyon megvan duzzadva a mellem😅 meg egész nap olyan labilis volt a hangulatom 😅 aztán gondolkoztam hogy már 5napja késik 😅 elmentem ügyeletes gyógyszertárba vettem tesztet megcsináltam és várni se kellett egyértelmű pozitív lett másodperceken belül 😅 hát került az ajándék mellé a fa alá egy másik ajándék is 😂😊
Jelen.
Nagyon vártuk a kicsit. Aztán elvetéltem.
Kicsit depis voltam így arra jutottam h új munkát keresek "életmódot" váltok és jegeljük a dolgot.
Az új meló szuper volt.
Irattam bogyót a dokival (gondoltam úgy is nemsokára megjön el is kezdem szedni) késett már 2 napja, de azt hittem h csak az izgalom az újdonság miatt. 3 nap reggel arra ébredtem h nagyon fáj a melkem.
Tesztelem. Majd leugrott a 2 csík.
Ha voltak is jelek, nem figyeltem rájuk.
Sokszor csalódtam már ezen a téren h hónapokon át figyeltem magam. Mindig azt hittem h na most tuti! Mert folyásom van, vagy mert szurkálást éreztem stb
4.napja késik és semmi tünetem, egy picit érzékeny a mellett nyomásra..
Enyhe görcseim voltak, amiket simán kibírtam az elmúlt 3 napban
Kétszer teszteltem reggeli vizeletből 2 es 3. nap de negatív :(
Van remény akkor?
Semmi menzesz előtti folyásom sincs, teljesen száraz vagyok
8 hetes voltam mire felmerült, hogy amúgy mi van ha terhes vagyok 🤔 utána sem volt tünetem
A 2. tervezett volt, nála csak megvártam mire biztosan pozitívat mutatna a teszt ha sikerült, tünetem itt sem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!