Gyerekes anyukák, van köztetek, aki abszolút nem főz?
Hétköznap a gyereknek főzök,hétvégén meg magunknak is.mi is kapjuk az ennivalót!
Ha nem kapnánk sem főznék hanem rendelnék hétköznap(mivel már annyira megszoktam :D)
Csak hétvégén főzök.
Hétköznap az oviban esznek meleget ebédre, vacsorára hideget szoktunk.
Férjemmel együtt szoktunk ebédelni.
Reggelire szoktam hétköznap is házi péksütit, kenyeret/zsemlét csinálni.
Nyáron szoktam főzni természetesen, amikor itthon vannak.
Kedves Kérdező!
Nagyon ritkán főzök,anyósom főz.Amikor nem, olyankor a férjem,mert ő is imád főzni.Ráadásul mindkettő(anyósom,férjem) nagyon válogatós, más főztjét(meg az előző napi kaját) nem nagyon szeretik.Anyósom
nyugdíjas és imád főzni,és megmondta mikor született a gyerek,hogy csak ebben tud segíteni,másban nem mert idős.Bár a gyerek előtt is így volt,hisz én mindent megeszek(kivéve csípős),és 3 helyen dolgoztam(szóval időm sem volt főzőcskézni).Havonta 1x van pizza nap,olyankor rendelünk.(bár novemberben 4x rendeltünk netpincérről,hisz nagyon jó akció volt).Főzhetnék,időm lenne, szeretek is,viszont nem szeretek kaját kidobni(többször előfordult,hogy megbeszéltük,hogy ne főzzön,de csak főzött és egy csomó megromlott).Ha anyósom nem főzne,akkor főznék,nem lenne teher.
Én szoktam főzni, de van olyan rokonom, aki egyáltalán nem. Mondjuk náluk könnyű, a férj szakács :) Anyuka otthon van a kisebbikkel, főzésen kívül mindent csinál, apuka szokott főzni, ha otthon van, ha meg nincs otthon, akkor rendelnek, vagy apa hoz előző nap nekik ebédet a munkahelyéről.
De ha visszamegyek dolgozni, hétköznap én se fogok főzni, mindenki eszik ott ebédet, ahol van, úgyhogy nem is lenne értelme főzőcskézni. Hétvégén meg a férjemmel felváltva főztünk mindig is.
Szia.
Én se főzök. Vagyis ritkán. Gyerek 3honapos még 100%ba anyatejes, neki nem kell még. Férjemmel meg rendelünk magunknak. Munkahelyről mindketten kapunk szép kártyát, arról rendelek ebédet egész hétre. Nyilván ha nem lenne akkor én is főznék.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!