Vince,Ezra vagy Ármin?
Figyelt kérdés
Ti melyiket adnátok újszülött fiatoknak?
A három közül az Ezra a legritkább tudom,de minket valamiért megfogott😇
2021. ápr. 24. 02:01
21/27 anonim válasza:
A Vince nem tetszik. Kisfiús, akárcsak a Bence. Olyan semmilyen nevek. Az Ármin kicsit lányos, az Ezra tetszik, de nem adnám, mert van ami jobban tetszik.
22/27 anonim válasza:
Nekem tetszik az Ezra, E. Miller jut róla eszembe.
23/27 anonim válasza:
21 megfogalmaztad nekem miert nem tetszik a vince vagy a bence ugy hogy nem tudtam rola :) tenyleg kisfiusak
25/27 anonim válasza:
Az én kisfiam Ezra. Nekem ez a legszebb név
26/27 anonim válasza:
Az Ármin az egyetlen ami ezek közül tetszik és szép név. Amúgy én 2t is ismerek és egyik sem cigány. Nem tudom honnan jött ez, hogy cigányok adják.???
Az Ezra pl számomra lányos ( törököknél legalábbis női név), a Vince meg olyan tucatnév mint a Bence.
27/27 anonim válasza:
Kedves utolsó, törököknél Azra név női név. Ezra héber eredetű férfi név és a bibliai Ezsdrásból ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!