Mennyi gyerektartást kaptok, és az fedezi a gyerek költségeinek a felét?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 19:44
11/18 anonim válasza:
A férjem 100 ezret fizet az exének, plusz negyedévente 50 ezret, 2 gyerek után.
12/18 anonim válasza:
60000+ nagyobb dolgokba beleszáll
Fedezi.
13/18 anonim válasza:
Ja és egy gyerekre kapom, 9 éves.
14/18 anonim válasza:
6
Nem.. Ha apa 800 ezret keres akkor oda kellene adnia 150-200 ezret? Mire fel?
Az anyánál maradt gyerekre jár 13e családi, 10e adókedvezmény, illetve mondjuk ad apa 30e gyerektartást meg anya is belerakja a maga 30 ezrét. Ez több mint 80 ezer, abból kijön egy gyerek.
15/18 anonim válasza:
De azt kalkuláld bele, hogy anyánál marad a gyerek. Apuka max hétvégén van a gyerekkel, ha egyáltalán hajlandó a gyerekkel tölteni a hétvégét.
16/18 anonim válasza:
120 ezer két gyerekre. A nagyobb dolgokba beszáll. Ő ajánlotta fel, én elfogadtam.
17/18 anonim válasza:
Hát egy normális cipő 10 ezer,a ruha is elég drága illetve a minőségi étel. Ezek a nagy tételek. Meg nyáron a tábor,maga tanár. 10 e Ft ot kap némely anyuka .... Őrület
18/18 anonim válasza:
85ezer, 1 gyerekre. Nem szülő vagyok, hanem nagynéni, mostmár hivatalos gyám. Az anyja súlyos beteg, az apja felesége meg kitúrta az új családjából, így nálam landolt a kislány. Naná, hogy elfogadtam, nekem nincs gyerekem.. Ez a minimum. Minden centet rá is költök, és tartalékolok neki belőle, mert a rendes szüleitől nem sokat fog kapni később, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!