Mennyi gyerektartást kaptok, és az fedezi a gyerek költségeinek a felét?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 19:44
1/18 anonim válasza:
A gyerektartás sok esetben csak egy vicc. Van olyan ismerősöm, aki havonta 10 ezer forint gyerektartást kap. Amikor először mondta, el se hittem.
2/18 anonim válasza:
50 000 Ft gyerektartást két gyerekre.
4/18 anonim válasza:
14.000 Ft
Nem.
Viszont csp 12000, adókedvezmény 20000(van tesó), én is beleteszek mondjuk 14000-et, az összesen 60.000 Ft.
5/18 anonim válasza:
25 000 ft egy gyerekre. Nem, nem fedezi, főleg úgy, hogy a fiamnak egy betegsége miatt speciális étrendet kell követnie, ami bőven meghaladja a hetente a havonta küldött 25 000 ft-ot.
6/18 anonim válasza:
Nem vagyok még érintett, de a neten azt írják jövedelem 15-20%-a a gyerektartás. Akkor ez egyáltalán nem igaz?
7/18 anonim válasza:
6os ez nem így van. Az alapján állapítják meg hogy mennyi a gyerek ellátásának a havi költsége, nyilván felét az anya állja, illetve kap családit is. Kb 70-80ból kijön általában ez, tehát azért 25-30 jelenleg amit meg szoktak ítélni
8/18 anonim válasza:
Amúgy ha belegondolsz ha az apa 500ezret keres kicsit irreális lenne 1 gyerekre 100ezer gyerektartás
9/18 anonim válasza:
10800 lenné hivatalosan, de apuka az elmúlt 17 évben egyszer sem fizetett.
10/18 anonim válasza:
20 000 egy gyerekre. Nem elég, mert gyógytornára is kell járnia, de ha nem kellene gyógytornára járnia, akkor se felezné a gyerek költségeinek a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!