Adnátok Kinga nevet a gyereketeknek?
Kíváncsi lennék a te nevedre. Talán Kingának és Dorottyának hívták a barátod exeit? Vagy a volt barátnőidet? Vagy azokat a lányokat, akikre irigykedve néztél? Vagy akiket nem kaphattál meg? Hiszen az sem derül ki fiú vagy lány vagy. De hogy őszinte legyek, nincsen olyan vezeték/keresztnév (vagy kettő az egyben), amit ne lehetne csúfolni és vannak olyan alacsony intelligenciával rendelkező emberek, akik ezen a szinten megragadtak, hogy Xy-t a neve alapján hogyan csúfolják. Általában ez általános iskola alsó tagozat.
Nem mellesleg, elég érthetően leírtam, hogy milyen nevet fogunk adni a lányunknak, nem azt írtam, hogy helyettünk idegenek döntsenek, mi legyen a MI gyerekünk neve...! Mégis mit hittél, leírod, hogy Kingát ne adjunk, és akkor? Majd kútba is ugrik mindenki, akinek azt írod teljesen anonim módon, nem? Legjobb védekezés pedig a támadás, saját magadat járatod le azzal a "kultúrált" második hozzászólásoddal. Igazi felnőtt ember vagy....
Szerintem nem csúnya név, nem felkapott (legalább is a környezetemben nem), de nem is az a kategória, mikor kétszer kell visszakérdezni, mert az ember életében nem hallott még róla.
Én nem biztos, hogy adnám amúgy a saját gyerekemnek.
De ha ti eldöntöttétek, hogy ez lesz, akkor szerintem nem is kell megerősítés idegen emberektől.
Hát kérdező, nekem ebből az egészből az jött le, hogy ha egy gyerket bántanak a neve miatt a suliban, az mindig a szülőtől ered, elég elolvasni az itteni válaszokat...
A Kinga szép, én adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!