Adnátok Kinga nevet a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
A párommal emellett a név mellett döntöttünk, a kérdést kíváncsiságból írom ki, hogy ki mit gondol a Kinga névről, adnátok-e a lányotoknak és ha nem, akkor miért nem?2021. ápr. 22. 10:34
11/34 anonim válasza:
Szép név!
Jót választottatok!
Bár nálunk nem volt benne azok között, amiken gondolkodtunk, de ha feleségem annak idején ezt szerette volna, szívesen elfogadtam volna.
12/34 anonim válasza:
Adtam is, nem csak adnám. NAgyon szereti a nevét, már 24, és egyetlen ilyen nevű társa sem volt soha, sehol :)
14/34 anonim válasza:
Nem. A volt főnököm neve Kinga volt, és ezért egy életre megutáltam ezt a nevet.
15/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! 😊
2021. ápr. 22. 13:37
18/34 anonim válasza:
Azért nem adnám, mert más kedvencem van, de amúgy jó név.
19/34 A kérdező kommentje:
17-es válaszoló.
Ezt már eldöntöttünk, hogy Kinga lesz a neve, nem egy idegen véleményére fogunk adni, meg amúgy sem adunk más véleményére, egyrészt, mert mi leszünk a szülei, másrészt nem keresünk más nevet, a Kinga az fix. Sajnálom, hogyha neked valami okból kifolyólag nem tetszik, számunkra gyönyörű női név.
2021. ápr. 22. 20:07
20/34 anonim válasza:
Legyen Kinga, a következő gyereked meg Dorottya. Így becézheted őket Fingának és Rottyinak. De mindenképp ebben a sorrendben, előbb Fing majd Rotty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!