Szülés után kinek mikorra rendeződött a szex? (Amikor nem az volt, hogy fáradtak, kimerültek voltatok és nem csak annyi volt, hogy gyorsan lenyomtok egy menetet)
3 év után (2. gyerek is van) is gyakran csak így van..
De 8 hónap után az első után már gyakoribb volt az egymásnakesünk alkalom..
3hós volt a fiam, mikor elsőre tudtunk együtt lenni. Addig folyamat szó szerint véreztem.
Utana pedig mivel köztünk aludt (ezt jól elrontottuk) így ritkán került rá alkalom.
1évesen ment a saját ágyába, onnan volt olyan, mint gyerek elött.
3x szültem nálunk a 6 hetet sem sikerült soha kivárni, pedig a 3.nál.már 40 esek voltunk, 25 éve együtt😁
És nem kaptam semilyen fertőzést(csak mert múltkor kedvesen kivánta valaki itt gyk-n)
"(Amikor nem az volt, hogy fáradtak, kimerültek voltatok és nem csak annyi volt, hogy gyorsan lenyomtok egy menetet)"
Ha fáradt és kimerült az ember, ne szexeljen, nem kötelező....
4
Igen, van akiben annyi sincs mint egy állatban... jó hogy ilyen felelősség teljes ember botyogtat 3at is
5
Annak ellenére hogy fàradt vagy, még akrhatsz szexelni
Én 3 éve fáradt vagyok.. minden éjjel 5 alkalommal minimum kelek..
Ha nem szexelek kibírhatatlan hárpia leszek
És ennek ellenére a legtöbbször lenyomunk egy gyors menetet..
Erre van idő 2 ébredés közt..
4-es ösztönlèny
Ennyi
Mert behatolás nélkül is lehetett volna de ennxit nem sikerült a saját egészség érdekében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!