Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ha meglenne minden...

Anyukák, ha meglenne minden (munka, lakás), kiköltöznétek külföldre? Ha igen, melyik országba? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 13:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Én szívesen költöznék, engem semmi nem köt ide,de a férjem nem szeretne. Engem hajt a kíváncsiság plusz az, hogy hiába kapok max gyedet, a férjem középvezető de mégse tudunk félretenni rendesen, nem jutunk egyről a kettőre és ez elkeserítő.
2021. ápr. 20. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Igen, spanyol nyelvterületre leginkább, ha a lakásomat vihetnén magammal akkor már indulnék is, a kedvenc helyem a világon Uruguay, oda bármikor mennék.
2021. ápr. 20. 14:29
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem, mert itthon nagyon jól és kényelmesen élünk, máshol meg csak bevándorlók lennénk több generáción keresztül. A családomat sem szeretném itt hagyni.
2021. ápr. 20. 15:48
 14/21 Derjaderja ***** válasza:
79%
Én Németországba talán elmennék pár évre (oktatom is német hallgatóknak a szakmámat, hianyszakma is náluk), valaha vágytam oda, de a párom szakmája ilyen formában csak Magyarországon létezik, csak jóval a képzettsége és kompetenciaköre alatt tudna dolgozni, meg amúgy se változtatós típus. Plusz mostanra már annyit beletettünk az otthonunkba, már én sem örömmel mennék még a szomszéd utcába se.
2021. ápr. 20. 15:54
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem megyek sehova. Éltem Németországban és Hollandiában, bőven elég volt. Itthon a legjobb. Vannak helyek, ahova szívesen elutaznék, de csak pár napra maximum. 3 és fél éve léptem át utoljára az országhatárt, elmentünk fél napra a legközelebbi horvát tengerpartra. Akkor láttam először a tengert. Éjjel indultunk, reggel 7 körül értünk oda, szép volt nagyon, de 10kor már minden bajom volt, hogy nem magyar földön vagyunk. :D az uzsonnát már Keszthelyen ettük meg. :D
2021. ápr. 20. 16:12
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Nyilván vannak olyan helyek a világon ahova szeretnék eljutni. Mégis ha életvitel szerűen odaköltözhetnék, jobban meggondolva nem tenném. Itt van a családom, a barátaim. Miattuk itt érzem magam biztonságban, mert tudom, hogy bármi van, ők itt vannak. Ráadásul ez az a kultúra, ahol felnőttem, ezt érzem magamének, tényleg ebben az országban lehetek önmagam.

Évente járunk Törökországba, ha nincs koronavírus 🙈 ha muszáj lenne valahova elköltözni, oda költöznék. Hiába iszlám ország, nagyon hasonló ott az élet (mármint Isztambul környékére gondolok, nem a mélyen vallásos, keleti falvakra). Ráadásul gyönyörű hely, és nagyon finomak az ételek.

De inkább maradok a nyaralásnál. Nem vagyok egy óriási hazafi, de szeretem az országunkat :)

2021. ápr. 20. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem, mert itt van minden rokon, nagyszülők, keresztszülők, stb

Láttam közeli rokon példáján, hogy milyen csak a temetésekre hazajárni..

Másrészt nem hiszem, hogy anyagilag jobban járnánk, mert itt is jól élünk, nen megyek kívülállónak sehova. Mert mindenhol azok lesztek..

2021. ápr. 20. 17:04
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
10 évig kint éltem Los Angelesben csak azért,hogy itthon vegyek egy házat. De soha többé nem mennék külföldre mert borzasztóan hiányzott a családom
2021. ápr. 20. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Németországba, Svédországba, Finnországba és Amerikába.
2021. ápr. 20. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én éltem Finnországban, nagyon szerettem és bármikor visszamennék ☺️
2021. ápr. 21. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!