Anyukák, ha meglenne minden (munka, lakás), kiköltöznétek külföldre? Ha igen, melyik országba? Ha nem, miért nem?
Nyilván vannak olyan helyek a világon ahova szeretnék eljutni. Mégis ha életvitel szerűen odaköltözhetnék, jobban meggondolva nem tenném. Itt van a családom, a barátaim. Miattuk itt érzem magam biztonságban, mert tudom, hogy bármi van, ők itt vannak. Ráadásul ez az a kultúra, ahol felnőttem, ezt érzem magamének, tényleg ebben az országban lehetek önmagam.
Évente járunk Törökországba, ha nincs koronavírus 🙈 ha muszáj lenne valahova elköltözni, oda költöznék. Hiába iszlám ország, nagyon hasonló ott az élet (mármint Isztambul környékére gondolok, nem a mélyen vallásos, keleti falvakra). Ráadásul gyönyörű hely, és nagyon finomak az ételek.
De inkább maradok a nyaralásnál. Nem vagyok egy óriási hazafi, de szeretem az országunkat :)
Nem, mert itt van minden rokon, nagyszülők, keresztszülők, stb
Láttam közeli rokon példáján, hogy milyen csak a temetésekre hazajárni..
Másrészt nem hiszem, hogy anyagilag jobban járnánk, mert itt is jól élünk, nen megyek kívülállónak sehova. Mert mindenhol azok lesztek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!