Anyukák, ha meglenne minden (munka, lakás), kiköltöznétek külföldre? Ha igen, melyik országba? Ha nem, miért nem?
Nem szívesen költöznék ki külföldre, csak ha itthon valamiért úgy érzem a családunk élete veszélybe kerülne, ha maradunk (ez lehet politikai/társadalmi ok, vagy anyagi szempont is). Viszont ha mennék, akkor mindegy hogy van munka vagy lakás.
Tudom, hogy Magyarország olyan, amilyen, és külföldön lehet, hogy többet keresnénk, de nekem szimplán honvágyam lenne. Én férjet is így kerestem, hogy mindketten elsősorban Magyarországon gondolkodjunk. Abszolút megértem azokat is, akik elmentek, mi vagyunk furák talán.
Én szívesen neki vágnék, de nekem +ba a biztos nyelv tudás kéne, mert sajnis nyaralni is azért nem szeretek külföldön.
Bárhová mennék csak ne legyen több eső meg hideg mint itt😁
Én mennék, vagyis mondhatom, hogy mi mennénk, napirenden is van a téma.
Két gyerekünk van, még kicsik, mi angolul folyékonyan beszélünk. Mindketten multinál dolgozunk, pontosabban én most megyek vissza.
Ha a férjemnek felajánlják a külföldi melót, és meg tudnak állapodni a részletekben, megyünk.
Nem
Az oka, hogy nem lenne hozzá merszem, nagyon nem szeretek kilepni a komforzónámból.
Lehet az is számít, hogy stabil jelenleg az életünk itthon, illetve voltam munka miatt 3 országban (Finno., Belgium, Spanyolország) - igaz rövid időt (max 1 hónap) és nem éreztem vágyat, hogy pl ebbe a 3 országban éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!