Kiköltöznél külföldre másfél évre a 15 hó körüli babáddal, ha a férjed nagyon jó ajánlatot kapna?
Én mennék mindenképpen. Tanulhatsz nyelvet, a babád is tanulhat, azon kívül most egyszerűbb menni, mint ha már ovis lesz. Menjetek, és érezzétek jól magatokat!
ҝ
Én igen. Már beszélgettünk is erről, hogy mi lenne, ha hirtelen megszűnne az állása. Az ő szakmájával két lehetőségünk lenne: Pest vagy külföld. Akkor már inkább külföld, és mennék vele gyerekestül, idehagyva az én állásomat is akár. (Ebből egyedül se tudnék megélni.)
A lakást rá lehet bízni megbízható ismerősre, hpogy vigyázzon rá. Sőt, akár ki is lehet neki adni kellően alacsony áron (pl a piaci ár feléért), hogy megérje neki elfogadni az ajánlatot.
Szerintem ennyire nem egyszerű a döntés. A picinek tualjdonképpen mindegy, neki ti vagytok a lényeg. Viszont nagyon nem mindegy neki, hogy az anyukája, aki egész nap vele van, mennyire érzi magát jól vagy rosszul a bőrében.
A férjed, ha nagyon jó az ajánlat, természetesen menjen, másfél év ugyan hosszú idő, de annyira mégsem, hogy ne lehessen kibírni. Ha te úgy érzed, van kedved kicsit nyelvet tanulni, idegen országgal ismerkedni és arra is kész vagy, hogy próbálj új ismerősöket, barátokat szerezni, akkor rajta, már csomagoljatok is. De ha szerinted (nem ismerlek, milyen vagy, ezért csak te tudhatod) nehezen menne a beilleszkedés, nem szívesen tanulsz nyelvet és esélyes, hogy egymagadban ücsörögnél otthon, míg a párod hazaér a munkából, akkor jól gondold meg, belevágj-e.
Én valószínűleg mennék, de elég nyitott ember vagyok és szeretem a kihívásokat. Vannak viszont olyanok is, akiknek ez extra nehézséget okoz. Ilyen esetben szerintem kevesebbet árt a kapcsolatnak a távollét, mint az, hogy depresszióba esik a nő, mert nem tud beilleszkedni az idegen helyen.
Gondoljátok át alaposan, sok sikert a döntéshez!
Haaat, mi kint elunk.
Oszinten szolva nem biztos, hogy kikoltoznek.
Tudod a ferjed reggel elmegy dolgozni, es te maradsz a picivel otthon, egyedul. Nem lesznek baratok, ismerosok, szomszedok...stb. senki!
Ha otthon vannak nagyszulok akik segitenek neked, ha vannak barataitok, testvered...stb. szerintem maradjatok inkabb.
Mi Londonban elunk, es hidd el hogy nagyon nehez az igazi baratkozas, itt mindenki kulfoldi es idegen. Minden mas.
Gyerek nelkul teljesen mas a dolog. De igy egy picivel?!
Ha otthon van lakasotok, en szerintem maradnek. Es foleg, hogy a ferjed csak masfel evre megy ki, nem tobbre.
Kint gondolom alberletbe kellene mennetek, a picinek mindent megvenni...stb.
Ha nem olyan nagyon messze megy a ferjed, akkor a picivel neha meglatogatjatok kint. Szerintem maradjatok.
Valaki azt irta, hogy a pici tanulna kint a nyelvet. Dehogy tanulna! 15 honaposan ha nem adod kozossegbe, ha veled marad egesz nap, akkor nem tanulna semmit.
Irjal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!