Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiköltöznél külföldre másfél...

Kiköltöznél külföldre másfél évre a 15 hó körüli babáddal, ha a férjed nagyon jó ajánlatot kapna?

Figyelt kérdés
Ezen rágódunk már vagy 1 hónapja. Nagyon nehéz döntés. Mindent itthagyni, kimenni oda ahol senkink nincs, még a nyelvet sem beszélem rendesen. A lakást is most hoztuk rendbe. Mi tennétek? Esetleg volt valaki ilyen helyzetben?
2010. márc. 2. 11:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
11:11-es vagyok. Én is Londonban éltem kint huzamosabb ideig. Nagyon hamar találkoztam magyarokkal - játszótéren, játszóházban, akár üzletben, parkban találkozhatsz magyarokkal, barátokkal, és van közösségi oldal is, vagy magyar bolt, ahol tuti tudsz ismerkedni. Én legalábbis nagyon nyitott személyiség vagyok, és ha nem is lettem volna az, Londonban azzá váltam volna. Nem értek egyet azzal a válaszolóval, aki szintén Londonban van. Nekem itthon sincs segítségem, egyedül vagyok, nagyszülők külföldön élnek, testvéremék is, az anyukám és a dédi van itt, de ők is messze. A másik pedig ne csak magyarokkal ismerkedj, hanem helybéliekkel, hisz nem harapnak.:) Nekem sok barátom van azóta is a világ minden tájáról. Gyerekkel sem nehezebb hidd el, egy óriási élmény, lehetőség neki is. Ne gubózz be, mint sokan! Csak pozitívan!
2010. márc. 3. 08:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék egy ilyen lehetőségért, hacsak fél évre is, de itt hagyni ezt a posványt, amit itt van Mo-on.Ne habiűozz, induljatok! Lényeg, hogy pozitívan állj a dolgokhoz! Ismerőseink most készülnek ki nyáron 2 gyerekkel, már nagyon várják, orvos az apuka és jó lehetősége adódott. Ők már nagyon várják, ne habozz!
2010. márc. 3. 15:08
 23/23 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! :)

Komolyan mondom megjön az ember kedve hozzá, ahogy olvasom amit írtok.

Még nem 100%-os a dolog, jövő héten derül ki véglegesen, hogy tényleg megkapja-e. És pénteken megy Németországba egy 'pofavizitre', sztem ettől is függ.

Szép napot mindenkinek! :)

2010. márc. 3. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!