Kiköltöznél külföldre másfél évre a 15 hó körüli babáddal, ha a férjed nagyon jó ajánlatot kapna?
Sziasztok, nagyon köszi a sok választ!
Igazából nem lepődtem meg, itthon is mindenki "küldene" minket:) Érdekes, hogy azok, akik kinn élnek, vagy akinek van kinn ismerőse, másképp látják, és ez az én dilemmám is, addig ok, hogy barátokat szerezni, ismerkedni, itthon könnyen megy, de ha nem beszélem a nyelvet rendesen, nagyon nehéz. Nem vagyunk otthon ülősek a babámmal, könnyen is barátkozunk, de ha a beszélgetés kimerül néhány mondatban meg mosolyban, akkor nem sokra megyek senkivel. Meg ők sem velem. :) Ok, ebbe még belejönnék, de annyi minden van még pl a költözés, az orvos, amit az utolsó válaszoló írt...
Hú, még mindig nagy a dilemma. Igazából összeszorul a gyomrom, ha rágondolok..
De mondjuk mindenkinek igaza van, mennék is meg nem is. Vannak előnyei, meg hátrányai is.
szia!
akkor én vagyok az ellenpélda:
mi is költöztünk, és nem bántam meg. a pénz sajnos hatalmas úr! a nyelvet kint megtanulod, azzal nem lesz gáz. 1,5 év meg elszáll mire észbekapsz!
hajrá! kalandra fel!:)
Ja, és attól is félek, hogy ha tényleg nem lenne jó, nem érezném jól magam, akkor ez a házasságunkon is érződne. Pláne a babámon nem szeretném, ha csattanna a dolog.
De mondjuk haza tudnék jönni a kisfiammal kb 3 havonta. Így már nem is olyan szörnyű......
Ő is vacillál, de ő inkább hajlik rá, én vagyok a visszatartó erő.
Ti mikor költöztetek ki? Vagy már kinn született a babád?
(A londoni anyukára gondolok, sztem te kérdezted :))
Nalunk a sulit kezdte kint a gyerkoc, 5 eves volt. De az apja mar regebb ota kint elt.
Mi mar nem fogunk hazakoltozni, ebben biztos vagyok.
Es igy is mas a dolog, hogy orokre koltozik ki valaki, vagy csak 1-2 evre.
De az is lehetne nalatok, hogy kijottok apuval, es majd elvalik a dolog. Lehet hogy kint nagyon jo lenne, es nem mennetek mar ti sem vissza.
Esetleg a parod menjen ki elobb es kb. 1 honap utan menjel utana a babaval.
Addigra lesz mar haziorvosa is, az is ido amig oda bejelentkezik, szoval elobb minden fontos dolgot intezzen el, es ugy menjel utana a kicsivel.
Es hova mennetek?
Németországba mennénk. Mindenképpen előbb menne Apa, utána kb 1 hónap mva mi - ahogy te is írtad, mert addig lakást kell találnia. Nem lesz egyszerű a költözés, nem is tudom, hogy vigyünk cuccokat, vagy vegyünk ott?! kiságy vagy etetőszék pl.
De lassan én is arra hajlok, hogy menjünk, aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!