Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elengednétek a harmadik baba...

Elengednétek a harmadik baba gondolatát ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Három gyermeket szerettünk volna. Két csodálatos lányunk már van is. A harmadik baba viszont nem akar összejönni. Az elmúlt 8 hónapban két vetélésem volt és mindenki azt mondja , hogy ez annak a jele, hogy nekünk két gyereket szánt az élet és hogy ezt el kell fogadnom.

Már kezdem úgy érezni, hogy igazuk van, és én vagyok a rossz, mert többet akarok, mint amim van, holott másoknak ennyi se jut.

2021. ápr. 20. 09:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10 vagyok ha lenne időm én nem adnám fel elkezdeném a vizsgálatokat.
2021. ápr. 20. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nem engedném el, inkább jegelném. Mi kis korkülönbséggel szerettünk volna kistesót, egy évig hiába próbálkoztunk. Akkor kezdtem elengedni, már megbeszéltem a munkahelyemmel a visszatérésemet, beiratkoztunk bölcsibe, amikor kiderült, hogy érkezik a kistesó. Valószínűleg túlságosan rágörcsöltem, az volt a baj. Nálatok nem lehet hasonló?
2021. ápr. 20. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy ez “jel”, hogy “ennyit szánt az élet” engem nem befolyásolna. Az élet/ég/sors szerintem nem egy tudatos lény aminek szándékai vannak és jeleket küld, de ha mégis, akkor sem tudod kitalálni mi a szándéka. Mi van ha ez arra jel hogy fogadj örökbe, vagy hogy jövőre ess teherbe? Legegyszerűbb ha nem jeleket keresel hanem azt csinálod amit te akarsz. Aki meg ilyet mond egy vetélésen átesett nőnek, akár őszintén hiszi amit mond akár nem, az simán tapló.

Viszont a pároddal érdemes lenne beszélgetnetek egy nagyot. Mit éreztek most ezzel kapcsolatban? Hány vetélést, hány sikertelen hónapot bírtok még lelkileg? Mennyire vagytok rágörcsölve és az mennyire lehet rossz hatással a meglévő családra? Lehet hogy jót tenne ha picit felfüggesztenétek a próbálkozást és fél év múlva folytatnátok? Lehet hogy itt az ideje egy kivizsgálásnak? Ha x ideig nem jön össze vagy az orvos azt mondja hogy nem fog menni, mi a következő? Termékenységi kezelések, lombik, örökbefogadás, vagy elengeditek? Ezekre nincs jó válasz, de ha megbeszélitek az segít tisztán látni és feldolgozni a helyzetet.

2021. ápr. 20. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!