Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek furcsán hangzik...

Szerintetek furcsán hangzik az a név hogy Lana Anna?

Figyelt kérdés
A születendő gyerekemnek szeretném ezt a nevet adni, viszont sok ember szerint furcsán hangzik így együtt mert túl egyforma. Több mint valószín, hogy ez lesz a neve, csak kíváncsi vagyok kívülálló emberek véleményére.
2021. ápr. 16. 22:30
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Ne tedd ezt egy gyerekkel...Az én nevem is Lana,szinte senki mindenki elírja,még a tanáraim is átneveztek :D Voltam én már a Lénától kezdve Adriennig :D
2021. jún. 17. 16:27
 42/47 anonim ***** válasza:
Milyen név mellett döntötettek végül?
2021. júl. 22. 08:26
 43/47 A kérdező kommentje:
Maradt az elképzelés, Lana Anna lett 🙂
2021. júl. 26. 13:13
 44/47 anonim ***** válasza:
:) legalább kitartottatok mellette gratu.
2021. júl. 26. 13:18
 45/47 anonim ***** válasza:
77%

Szegény. Egy életen át utálni fog bemutatkozni. És nem a Lana miatt, hanem, merr egybefolyik a vezetéknévvel . Szililanana.

Ahogy nekem, szintén egész életemben magyaráznom kell.

2021. júl. 27. 10:12
 46/47 A kérdező kommentje:
Nekünk a férjemmel végül ez tetszett a legjobban. Tudom, hogy sok embernek furcsa ez így, nekem is van sok olyan név amire azt mondom hogy Jézus, de nekik még az a normális. 🙂 Neki nem muszáj majd egybe használni a teljes nevét, a hétköznapokon sok ember csak egy nevet használ. 🙂
2021. aug. 9. 09:32
 47/47 anonim ***** válasza:
71%

Ja, anyám sem érti...tökmindegy, hogy nem az egész nevén mutatkozik be, úgy is összefolyik, hogy Szililana.

Az Annával méginkább.

De nem anyámnak, meg neked kell bemutatkozni, hanem nekem meg szerencsétlen gyereknek..

És továbbra sem a Lana névről van szó, hanem, hogy sikerült kiválasztani a vezetéknévhez az egyik legkevésbé passzoló nevet.

2021. aug. 9. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!