Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek furcsán hangzik...

Szerintetek furcsán hangzik az a név hogy Lana Anna?

Figyelt kérdés
A születendő gyerekemnek szeretném ezt a nevet adni, viszont sok ember szerint furcsán hangzik így együtt mert túl egyforma. Több mint valószín, hogy ez lesz a neve, csak kíváncsi vagyok kívülálló emberek véleményére.
2021. ápr. 16. 22:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
67%
Jézusom 🤦‍♀️🤦‍♀️ A válaszok se semmik. Alananna, Lénaanna, sallalallalaa
2021. ápr. 17. 08:11
 22/47 A kérdező kommentje:
Ami még tetszett nekünk név az a Zoé és a Lora, az Anna mellé. Köszönöm a véleményeket. Tényleg érdekelt, mert nagyon tanácstalanok vagyunk a névben, persze tudom, hogy nekem kell, hogy tetszen de azt se akarom ho gy nagyon bután hangzon kimondva. Szépen csengő nevét szeretnék neki.
2021. ápr. 17. 08:18
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik a Lana de ez esetben csak azt adnam, picit ferditve azert ott van benne a nagymamad neve is. A ketto egyutt rossz.

Masik opcio ha kerestek az utonevkonyven valami L betuset aminek Anna vege. Lianna, Larianna vagy hasonlo. Most nincs elottem konkretum, nezd el nekem, de szerintem ertheto.

2021. ápr. 17. 08:52
 24/47 anonim ***** válasza:
85%
A Zoé Anna már sokkak jobb. ;)
2021. ápr. 17. 09:10
 25/47 anonim ***** válasza:
81%
Ez így olyan, mint egy nyelvtörő. A Lorával se sokkal jobb, szerintem a Zoéval hangzik a legkellemesebben az Anna.
2021. ápr. 17. 09:34
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Anna Lora
2021. ápr. 17. 09:54
 27/47 anonim ***** válasza:
62%

Lana Anna borzasztó. Az Alana Anna szintén.

A Léna Anna kicsit jobb, de ez se tetszik. Az összes ilyen tipikus mai tucatnév, én arra szavazok, hogy legyen egy hosszabb neve, amit lehet Lananák becézni. Mondjuk, ehhez meg olyam név se kell...a

2021. ápr. 17. 13:24
 28/47 anonim ***** válasza:
52%
Mennyi bunkó magát anyának nevező egyed jár ide. Leírja valaki hogy az ő lányát hogy hívják és elkezditek mocskolni a nevet. Kívánom ez legyen az legnagyobb öröm az életetekben.
2021. ápr. 17. 13:44
 29/47 A kérdező kommentje:
Igazából nem ragaszkodom ahhoz, hogy L betűs legyen, vagy ilyesmi, csak eddig ez a név volt ami a kedvenc lett. Meg van azért kis időnk kitalálni a nevét szerencsére.😃 Érdekelt, hogy tényleg furcsán hangzik e a 2 név így együtt, mert itt több idegen, kívülálló ember mond véleményt. Szerintem amiket itt írtak mások, hogy az ő gyerekeiknek mi a neve mind szép. Én még keresem a tökéleteset.
2021. ápr. 17. 14:00
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti, mert nem lehet, hogy rosszul hangzik a név? Csak azr lehet mondani, hogy jaj, de szép? Akkor minek a kérdés?

Elárulom, az én nevemnél se gondolkodtak, rövid, mássalhangzóra végződő vezetéknév, magánhangzóval kezdődő, rövid keresztnév, totál egybehangzik.

2021. ápr. 17. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!