Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyi gyerektartás oké? Mit...

Ennyi gyerektartás oké? Mit kell fedeznie? Sulikezdesnel adhat tobbet?

Figyelt kérdés

Exem havi 40et akar adni az egy gyermekünkre. Ez elfogadható összeg? Így lesz kb 200 nettónk, de albérletben fogunk lakni.

Arra gondoltunk, hogy elmegyünk ügyvédhez es mindenről írunk hivatalos papírt (házasok nem voltunk)

Tehát elfogadjam a 40-et? (Tudna többet is adni amúgy...)

Illetve mit kell fedeznie a gyerektartásnak? Mert pl ha sulis lesz a gyerek akkor nem fedezi pl szeptemberi honapban a kaja ruha gyogyszer jatek stb es még plusz a tankonyvek is???

Vagy irjuk bele az ügyvednel,hogy minden iskolakezdeskor allja még a fele tankonyveket is?

2021. ápr. 16. 00:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

10. Nem minden apa keres milliókat.

Egyébként ua étkezés egyedülálló szulokent sok helyen ingyenes

2021. ápr. 16. 09:38
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
szia! normális esetben a gyerek költségeinek felét kell apának fizetni. azt javasolnám hogy bármit veszel neki, tedd el a számlát, vezesd a költségeket, aztán számolj egy havi átlagot. ebbe beletartozhat a sportcipõ, gyógyszer, ceruza minden. Na ennek a költségnek a felét kell apának fizetni. ezen felül is adhat persze, de csak ennyire kötekezhetõ
2021. ápr. 16. 11:15
 13/23 anonim ***** válasza:
25%
11es az én exem se keres milliokat de 60 ezret fizetett mert fontos a gyereke,ennyi.
2021. ápr. 16. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Akármilyen fontos is egy férfinek a gyereke ha keres 200at, abból elmegy számlámra 60-80ezer meg esetleg még új családja is van bőven elég neki még 30ezret is kifizetni minden hónapban.
2021. ápr. 16. 15:27
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
Ja hát igen,aztán majd az anya megoldja!
2021. ápr. 16. 15:51
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy már nem egy ember írta, az anya köteles ugyanannyit beletenni a gyerek költségei e. Tehát ha az apa ad 30at meg az anya hozzátesz 30at plusz kapja a családit nekem ne mond hogy 70-80ezer nem elég egy gyerekre. Van aki felnőttként ennyiből él meg
2021. ápr. 16. 16:11
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

#15 mert ha az "apa oldja meg" az bezzeg nem felháborító, mi? Pénze csak neki kell hogy legyen, az hogy te egy fillért nem tudsz a gyerekedre szánni és úgy kell "megoldanod" az tök rendben van.

Hülyét kapok az ilyen nőktől.

2021. ápr. 17. 11:17
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
Ja én is.. Igazad van előző.
2021. ápr. 17. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:
28%

17es nem tudom ezt honnan szoptad,hogy egy fillért nem tudok a gyerekemre szánni,de rendesen melé lőttél. Átlagon felül adunk meg mindent amit tudunk neki az apjával,mindketten dolgozunk hasonló keresettel. Attól mert kettőnk között nem működött,attól a gyereknek a legjobbat akarjuk és meg is adjuk neki. Persze járhatna 1000 ftos ócska cipőben,meg sportra,külön órara se muszáj,szerencsére ennél mindketten inteligensebbek vagyunk. Ő sem az a tipus aki idead egy huszast es old meg,ahogy én se vagyok a már pedig csak 2 hetente láthatod típus.De mint írtam ehhez kell egy alap intelligencia ami az itteni gyerekes halálrasértett apukák többségében nincs meg, tisztelet a kivételnek.

Én meg azoktól az apaktol vagyok rosszul akiknek 30 ezer miatt sír a szája,és akkora egoisták, hogy a saját gyereküktől sajnálják.Aki ennyit képes csak a gyerekének adni annak nem tudom mi járt a fejében mikor megcsinálta,de nem a felelősségteljes gyerekvállalas az tuti.

2021. ápr. 17. 13:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
13as mi kerül a te gyerekeden havi 120 ezerbe?
2021. ápr. 17. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!