T.i hogy oldottatok meg a takarítást baba mellett? Takarítónőt aki fogadott az mennyiért vállalta és kb.mennyit takarított?
Nem akarom részletezi , nekem borzasztó nehéz. A babám nem alszik nappal csak pár perceket, sír stbstb.
A lényeg én ezt az időszakot takarítónő segítségével vészelném át. (Az első 6hónapot)
Hogyan találjak takarítónőt és mennyit fizessek stb. mire figyeljek?
Ha egy kicsit segit úgyis jó, kavezgatok vele stb nem akarom kihasznalni sem
Mosogatni akkor szoktam mikor a gyerek játszik körülöttem, főzni akkor mikor a férjem hazajön és vigyáz rá, mosógép, szárítógép van, így a hajtogatást a délutáni szundi alatt végzem, de sokszor a férjem megcsinálja mert ezt a házimunkát utálom a legjobban.
Vasalni nem szoktam, a szárítógép elég forró. Este a férjem és a fiam felmennek az emeletre, én gyors összeszedem a játékokat és felporszívózok.
Felmosni a férjem szabadnapjain szoktam nap közben ha úgy van.
Sepregetni akkor szoktam, amikor a gyerek nem figyel mert elcsórja a seprűt.
1 éves.
De hogy segítsek is.
Az elején rémálom volt, míg összeszoktunk, a 3.trimeszter, az éjjel nappal sírás, csengett a fülem ha aludt, emiatt aludni se tudtam.
A férjem mosogatott, és pakolt el mindig, dobta be a mosást. Én túlélésre játszottam.
Szerintem egy normális kapcsolatban ilyenkor a férfi extrán odateszi magát. Ha egyedül lenne, akkor is meg kellene ezeket csinálnia munka után.
A férjem nem segít egy köcsög. Nem gondoltam volna hogy ide jutok. Éjjel nappal sírás , majd azt kapom hogy miért nem főztem , miért ez miért az, más megtudja csinálni te nem.
Mindeggy úgyis csak az értheti akinel hasonló szitu volt.
A tesomeknal én is azt láttam hogy sokkal könnyebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!