Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után a nővel lehet...

Szülés után a nővel lehet olyan jó a szex, ha nem lógnak a mellei és minden rendben van a testével? Milyen érzés úgy szexelni egy nővel, hogy tudod, hogy ott kijött egy gyerek? Nem undorító? És ha gátmetszése volt és bevagdosták a nemi szervét?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 18:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%

20 neked egyetlen bajod van. Vagy nem érted amiről itt beszélünk, vagy nem is akarod.

Gyerek ide vagy oda, senki sem fog úgy kinézni 30 évesen mint 20 évesen 40 évesen mint 30 évesen stb. Változunk. Általában nagyon kevés kivételtől eltekintve nem pozitív irányba. Van ami ellen lehet tenni és van ami ellen nem. Egy heg örökre ott marad és kész. Nem csak szulestol lesznek az emberen hegek, hanem bármilyen mutettol is. A férjemnek pl gyerekkorában volt valami műtétje így a lagyekan van egy heg. De mondjuk asztalos, szóval ha esetleg levágja az ujjat, akkor hagyjam el? Te olyan szinten bele vagy buzulva a kulsosegekbe, hogy vagy 15 éves vagy, vagy agyilag ragadtal meg azon a szinten.

2021. ápr. 10. 23:11
 22/25 anonim ***** válasza:
65%

Hányás után a férfival lehet olyan jó a szex, és főleg csókolózás, ha nem lóg a hasa és minden rendben van a testével? Milyen érzés úgy szexelni egy férfival hogy tudod hogy körbevagdosták a nemi szervét, műtét miatt, nem undorító?

És a vagdosás miatt esetleg összemehetett a pénisze, nem zavaró lányok?

Kb ilyen hülyeséget írtál ki kérdező.

2021. ápr. 11. 05:58
 23/25 anonim ***** válasza:
2%

Azok a változások évek alatt jönnek össze. Terhesség, szülés után hónapok alatt megy végbe a változás.

2021. ápr. 11. 10:50
 24/25 anonim ***** válasza:
92%
Mármint évek alatt lesz valakinek egy műtétje és utána egy heg? Vagy évek alatt vágja le az ujjat? Persze öregedni évek alatt szoktunk, de egyébként minden más egy pillanat vagy hónapok alatt történik. Ha pl valaki szteroidot kap hetek alatt hízik 20 kilót akar. Nézd. Lehet ezt ragozni. Fogadd el, hogy te ülsz fordítva a lovon és kész. Egyébként nyilván azzal dugsz akivel akarsz, engem nem nagyon érdekel.
2021. ápr. 11. 10:52
 25/25 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én szex közben pont nem azon gondolkodom, hogy hol jött ki gyerek meg hol nem :D. A gátmetszésnek pedig nyoma sincs, vagyis a feleségem mutatta már, de nekem fel sem tűnik.
2021. ápr. 11. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!