Szülés után a nővel lehet olyan jó a szex, ha nem lógnak a mellei és minden rendben van a testével? Milyen érzés úgy szexelni egy nővel, hogy tudod, hogy ott kijött egy gyerek? Nem undorító? És ha gátmetszése volt és bevagdosták a nemi szervét?
Mi az hogy bevagdosták??? Nincs ilyen kisfiam, ez minden szülésnél más, hogy kinek vágnak vagy sem, ha igen, akkor is eltérő mértékben amelyet összevarrnak és teljesen meggyógyul, de gondolom nem szokták ezt részletezni a nők, szóval alapból nem is tudsz részleteket.
De szerintem ha ilyen kis tacskó éretlen vagy ilyenhez, ne is szexelj gyerekes nővel.
Vagy ne tudj róla hogy szült, mert amúgy ha nem tudnál róla, észre sem vennéd, mert minden ugyanúgy visszaalakul a testen.
Én szakadtam, és vágtak is. Belül 7 öltéssel, hiába tapogatom, semmit sem érzek, ugyanolyan szűk vagyok, mint előtte, csupa puha csupa szorítás. A gátmetszésem 3 öltés, aprócska, kb mint egy gombostű feje, annyi látszik, ha nagyítótükörrel nézem, icipicit halványabb rózsaszín ott. Érzésre semmi se nálam, se másnál, volt aki nem is vette észre, hiába mutattam.
Szerintem aki túlteszi magát azon, hogy a nőkből fehérfolyás folyik úgy általában, izgalomra átlátszó ragacs jön, menstruációkor vér és méhfaldarabok jönnek ki elhalt petesejt kíséretében, illetve ott pisilünk, a sgglyukunk, amivel kakilunk pedig 1,5 cmre van a hüvelybemenettől, illetve a csiklónk egy mini pénisznek felel meg, az képes túltenni magàt olyanon, hogy kivételesen nem undi jött ki belőlünk, hanem egy baba.
Análszex-beöntés téma meg nem is volt..
El is felejtettem, hogy csak az előírtakat, a többség számára elfogadott, szép dolgokat lehet gondolni, de ez a kérdés most emlékeztett.
Csak azt lehet gondolni, ami szép, főleg a gyerekvállalással, szüléssel kapcsolatban. Csak az elfogadott, ha egy férfi szexibbnek látja a párját azért, mert szült, es többször is kívánja csak azért, mert szült. És miért? Mert a nők elhiszik a sok zöldséget, hogy a férfiak sokkal jobban kívánják a párjukat, mert szültek, és az anyaság érzésére, a gyerek születésére áll fel nekik. De amúgy ezeket a cikkeket nők írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!