Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után a nővel lehet...

Szülés után a nővel lehet olyan jó a szex, ha nem lógnak a mellei és minden rendben van a testével? Milyen érzés úgy szexelni egy nővel, hogy tudod, hogy ott kijött egy gyerek? Nem undorító? És ha gátmetszése volt és bevagdosták a nemi szervét?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 18:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
13%
De a szeretet meg a szexuális vágy nem egy. Attól még szeretheti, hogy nem tid rá nőként tekinteni.
2021. ápr. 9. 20:31
 12/25 anonim ***** válasza:
98%
Azért gyerekek, elég sok nő szült már, és a férfiak se maradnak örökké félistenek. El kell fogadni, hogy az emberi test változik meg öregszik. Attól még lehet tök jó a szex.
2021. ápr. 9. 20:51
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Elég szomorú h valaki azt hiszi h a jó szex csak feszes cici, meg heg mentes puncinál jöhet létre.

Rólam meg nem mondaná senki h szültem már. De nem azért vagyok jó az ágyban mert megmaradt az alakom, vagy mert nem érezhető/látható a varrat. 😉

Egyébként van elvált anyuka barátnőm. Összejött egy tőle fiatalabb sráccal. Nem hinném h elvenné őt feleségül ha sz@r lenne a szex

2021. ápr. 9. 21:58
 14/25 anonim ***** válasza:
11%
Hiába pontoztok le, attól még a szeretet nem egyenlő a szexuális vággyal. Lehet itt eljátszani, hogy a férfiak a kedvességre, odaadásra indulnak be, nem lesz így. A férfiak vizuális típusok. Igenis fontos a látvány.
2021. ápr. 10. 07:46
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

#14 te most kinek bizonygatsz te agyhalott? Itt férjes gyerekes nők vannak, akiknek van szexuális életük. Veled ellentétben, aki csak álmodozik róla, és kínjában gyerekes nőket kisérel meg sértegetni egy névtelen fórumon.

Itt nem mi vagyunk, akiket le kéne sajnálni hülyegyerek! És itt senki nem a te véleményedtől lesz boldog, vagy kívánatos, jobb ha hozzászoksz. Vannak férjeink akiktől kapunk pozitív visszacsatoláat, az ilyen csicska foreveralone trollok szerinted kit érdekelnek?

Húzzál vissza a felnőtt párkapcsolatok párkeresési gondok topikba ahonnan szalajtottak.

2021. ápr. 10. 08:37
 16/25 anonim ***** válasza:
96%

"A férfiak vizuális típusok. Igenis fontos a látvány."

Képzeld a nőknek is az, azért nem szexel veled senkin🙂

Amúgy birom az ilyen eltévelyedett fiúcskákat akik azt hiszik nekik alanyi jogon jár a jó nő, bármilyen ocsmányak, bezzeg a nő vegye tudomásul, hogy fontos a látvány🤣🤣

Nem csak nektek vannak ám igényeitek. Vicces sztori mikor a nagyon maximum átlagos apuci hisztizik a topmodell feleségért.

2021. ápr. 10. 09:03
 17/25 anonim ***** válasza:
98%
Kicsit unom már, hogy a világ legtermészetesebb dolgaihoz lassan úgy kell viszonyulni, mintha az ördögtől valók lennének, le tagadjuk, tabusítjuk őket. Eddig csak pukizni meg kakilni volt tilos a nőknek (juj, most elárultam, hogy szoktunk ilyesmit?), most már bakker az is baj, ha világra hozok egy gyereket, mert fúj, utána az milyen már... mintha egy gyerek születéséhez nem két ember kellene. Akinek ez gondot okoz, az húzzon gumit a pöcörőjére.
2021. ápr. 10. 12:15
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

Mégis ki tagadta, hogy nem fontos a látvány? Mindenki azért van a párjával, mert szexinek találja. Egy gombostűfejnyi világosabb folt a hüvelybejáratnál nem undibb, mint egy anyajegy a test bármely részén, vagy egy vágás a test bármely részén. Nekem pl van egy köldöksérves félhold alakú vágás a köldököm felett, nem a legszebb, de csak akkor veszed észre, ha vizslatod. Fele annyira sem undi egyik műtéti hegem sem, mint egy pattanásom, vagy az orrszőröm, esetleg a nyelvem alja a számban, de ott a végbélnyílás is, mint általános undiság..

Nem kell nagyítóval vizsgálni a másikat, ránézésre esztétikusnak találod, nincs rajta nagyobb hiba, akkor rendben van. Külön nem kell csókolgatni a hegeit, sem a végbelét, ha nem vágysz rá, ettől még a teste többi részét tarthatod vonzónak és kívánatosnak, nem kell befalni a sgglyukától a pattanásáig az egész testét és rendben lesztek.

Aki átvizslatja a másikat nagyítóval, az meg is érdemli, hogy egyedül legyen, mert senki sem tetszik eléggé neki.

Egyébként tényleg keresni kell azt a félmilis kis világosabb részt odalent, sima fotón nem észrevehető, csak kifeszítve a bőrt és rávilágítva nagyítótükörben. Máshogy nem látszik egyáltalán.

2021. ápr. 10. 14:25
 19/25 anonim ***** válasza:
96%
14 hat persze. Mert en szültem egy gyereket és van egy vékony heg a nunimon, ami nem is látszik. Amúgy ugyanannyi kiló vagyok nem lóg a hasam sem a mellem és egy striam sincs. Szerencsésen megúsztam. A ferjem meg hízott mindeközben 10 kilót csak nem szülte meg mint en és pocakos lett. Hagyjuk már ezt, hogy mert a nőket tönkre teszi a gyerek a pasik bezzeg olyan csodalatosak maradnak örökké. Muhahaha röhög a majam. Nyilván en is jobban gerjedek Aqua man-re, mint a pocakra, de hat nem egy kockahashoz mentem hozza hanem a ferjemhez.
2021. ápr. 10. 20:34
 20/25 anonim ***** válasza:
9%
Meg lehet mondani a férjnek hogy fogyjon le, mozogjon. Nemcsak a nőre vonatkozik.
2021. ápr. 10. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!