Mit csináljak, a gyerekem egész nap nyűglődik, a férjem egy kretén...?
Szerintem valami történhetett köztetek, amitől elkezdtetek egy ilyen adok kapok játszmát, de ezt nyilván nem tudjuk, nekem csak ez a sejtésem. Ne haragudj, de nem tudom a ferjedet látni az egyedüli hibásnak, ti valaha szerettetétek egymást, sok éve együtt vagytok, nem egy friss kapcsolatba született ez a baba, hogy ne ismertetek volna egymást. Ha valakivel olyan egetverő probléma lett volna, rengeteg idő lett volna lezárni a kapcsolatot a gyerek előtt.
Ha fontos nektek az, hogy a gyereketek a lehető legjobb körülmények között nőjön fel, én biztos, hogy megpróbálkoznék egy parterápiával, hogy kideruljon, mi ment félre, és hogy menthető-e a dolog (általában igen). De ha így se megy, akkor be kell fejezni, mert az senkinek sem jó, ha ilyen szeretettelenül éltek együtt. Lehet menni külön, a gyerekről meg lehetőség szerint továbbra is együtt gondoskodni, közösen felelősséget vállalni.
Amit írtál, az alapján nem csak a férjeddel van baj. 7 éve egy azon vitáztok, mit kéne megszerelni? Hát hívjál ki te egy szerelőt. Vagy ha kisebb meló, szereld meg te youtube alapján, attól, hogy nő vagy, nem vagy kevesebb vagy bénább hozzá. Nálunk is mindig én intéztem, csináltam ezeket, mert a férjem béna volt hozzá. És ezek szerint már a problémák előtt úgy álltál hozzá, mintha ez egy ingyen albérlet lenne, aminél szidod a tulajt, hogy nem intézkedik, nem pedig úgy, mintha a közös otthonotok. Szóval ennyire sosem bíztál benne.
És amit írtak, hogy ha már azóta gyűrűznek ezek a problémák, erős öngól volt vele gyereket vállalni és örökre összekötni magad. Szerintem tudat alatt azért csináltad, hogy a gyerek majd társad lesz meg őt legalább saját képedre formálod... na meg addig sem kell azzal foglalkozni, hogy a repedések a kapcsolatotokon nem csak némi glettelést kívánnak, hanem komoly statikai hiba jelei. Amíg csak az érdekel, hogy győzheted le, hogy neked legyen igazad, és azt csinálja, amit te akarsz, addig ebben az állóháborúban maradsz. Csak a saját hozzáállásodon tudsz változtatni, nincs olyan varázslat vagy furfangos taktika, amivel őt változtathatod meg, szóval ezt ne hozd fel kifogásként, hogy nem irányíthatod. Ha nem tudod elérni nála a céljaid, mert azok nem közös célok, nem egy csapat vagytok, akkor vagy más célt keresel vagy nem vele. Tudom, hogy nehéz lépni vagy ki vagy vissza, mert ez legalább ismerős és már tudod a játékszabályokat, csak így pazarlod az éveidet arra, hogy mást hibáztatsz. És a gyereked is ebben a "Legyek ura feelingben" fog felnőni és ezt viszi tovább. Legyél okosabb és ne azt nézd, mit miért nem lehet megcsinálni.
48!
Jajj de jó lenne a te gyerekednek lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!