Hogyan lehet kezelni egy ilyen embert? Miért viselkedik így?
Igazából már lakást keresek mert agyamra megy, de azért leírom, mert érdekelnek saját sztorik és tapasztalatok.
Emberünk hazaérkezése után a koszos utcai cipőben végigmássza a linóleumot, bemegy a fürdőszobába is wcre. Utána kezet mos, visszamegy a bejárathoz levenni a cipőjét. Majd visszamegy valamiért a fürdőszobába még, és hangosan, erélyesen számonkér ENGEM, hogy miért sáros a padló.😖😷 Aztán amikor megmondom neki az igazat, hogy azért sáros a padló, mert koszos cipőben sétálgat a lakásban, akkor én vagyok az idegesítő, szemét boszorkány, akivel utál beszélni mert csak bántom őt. És én csak cseszegetem meg kötözködni tudok vele.
De ez csupán egyetlen példa volt a hétköznapokból. Csinál valami butaságot, majd a másik embert veszi elő, hogy hogy képzelte és miért van ez meg az. Miért van tele a mosogató? Azért mert TE telepakoltad és nem mostad el magad után az edényeket. Tehát ő megcsinál valami hülyeséget és később engem kér számom miatta, mert vagy nem emlékezik rá hogy ő tette, vagy hülye. Nem tudom eldönteni. Már utálok belépni a lakásba.
Ki ez neked?
Társbérlő, vagy élettárs?
Mert nem mindegy a válasz szempontjából.
Akkor miért nem vagy képes elküldeni a p.icsába?
Amikor rajtad kéri számon a saját szarát, akkor mondd neki, hogy "Magadat kérdezd!" és hagyd ott!
A fene sem magyarázkodna neki, nem a párod, nem a rokonod, egy 123-ik senki, aki azért basáskodik feletted, mert hagyod!
"a jó krva 4nyádért!"
Ennyi lenne a válaszom neki. Utálom az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!