Mit csináljak, a gyerekem egész nap nyűglődik, a férjem egy kretén...?
Remélem a sok rosszindulatú bunkó megjegyzés mellett jön majd valami értelmes hozzászólás is valakitől, aki hasonló helyzetben van/volt...
"Mondjuk azt sem értem, egy kreténnek miért kellett szülni."
Azóta nőtt meg az arca betegesen, mióta megvan a gyerek, tudja, hogy már úgyse tudok mit csinálni. Persze, így most visszagondolva, eddig is voltak kisebb vészjósló jelek azért, amikre felfigyelhettem volna. Csak nehéz kimondani, mikor jöjjön el az a pont, hogy már elhagyom, miközben amúgy nem ver, nem jön haza mindennap részegen, nem csal meg, és egyéb súlyos dolgok.
És én még dolgozom is itthonról emellett, gyerek itthon, mert nincs bölcsi, férjem nem pocs, de nincs itthon mert dolgozik. Ha beülteted a babakocsiba es sétáltok 3 órát, nem megoldás? Útba ejthetnétek egy barátnőt, stb. Amúgy szégyen nem szégyen én üvöltök neha, amit utólag megbánok, dehát munkaidőben mégsem vihetem le a gyereket sétálni, bár ha sokáig zárva lesz még a bölcsi, le fogom vinni, mert ez nem állapot.
Próbáld meg kiszellőztetni a fejed lent, és ha van egy jobb pillanatod, beszéld meg a férjeddel hogy mi a gondod. Válás esetén szülőhöz baráthoz nem tudsz menni? Amúgy ha üvöltesz ha nem, a gyerek érzi a feszkot, a probléma gyökerét kell tehát megkeresni, és arra megoldást találni.
(Mi van IT Guy, neked nem jutott csok, hogy erre vered magad? Mindenki aki ilyen kérdéséknél a másik kárán elvezkedik, remélem tényleg ez a legnagyobb öröm az életében. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!