Mit tegyek mert nagyon kivagyok?
Szerintem holnap üljetek le, és beszéljétek meg. Mivel a pasik elképesztően hülyén tudnak reagálni egyes helyzetekre, a békesség kedvéért azt mondd, hogy ő is biztosan érzi, hogy nem mennek köztetek jól a dolgok, változtatnotok kell, ha nem akarjátok, hogy tönkremenjen a kapcsolat. Mondja el, miben szeretné, ha változtatnál, te is elmondod te miben szeretnéd ha ő változtatna. És ez alapján tisztázhatjátok, hogy megy-e tovább együtt.
Kitartás, nem lesz semmi gond, meg fogjátok oldani!
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha 100x beszéltetek már, és a "varázs" csak 1-2 hónapig tart, akkor ne várj nagy változást szerintem. Vagy váltasz, ami a jelen helyzetedben kivitelezhetetlennek tűnik, vagy legalábbis baromi nehéz lehet. Vagy maradsz ebben. Illetve, lehet hogy megváltozna, ha kapna egy baromi nagy pofont az élettől. Ha kicsit megérezné, hogy mit veszít, ha nem vagytok ott neki. Meg ez az ivás dolog.... Hogy néz már ki hogy segg részegre issza magát, főleg a gyereke előtt... Rendszeresen iszik? A kislányotok előtt is? És mi van akkor, ha néha ráhagyod a gyereket, és elmész kicsit otthonról. Már az is kikapcsolódás ha csak egyedül vásárolsz be, és hallod a saját gondolataidat... Ahogy más is írta, mi is bébicsőszködünk egymásnak a párommal. Persze ő a közös programokra is vevő...
Hello.
Szerintem se varj nagy valtozasra, viszont nekem is kb ez a problemam (mar mint h nem jarunk el eleget "szorakozni") de kb 2 havonta leulok a parom ele, es kozlom vele, h most jott el az h kiborultam. Aztan 2-3 honapig elvagyunk, majd megint leulok ele :D mit csinaljunk? ilyenek a ferfiak.
amugy kitartas..es az en velemenyem szerint beszed beszed beszed..... mindennnek a kulcsa a kommunikacio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!