Tojáskeresést hány éves kortól szerveztek a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 15:22
1/4 anonim válasza:
Tavaly csináltam elôször a négy éves lányomnak. Nagyon tetszett neki, és idén is nagyon várja.
2/4 anonim válasza:
Éppen járni tudó 1 év 3 hónapos fiamnak már csináltunk. Nagyon élvezte, tényleg. Egész nap a tojásokkal játszott, próbált rájuk vigyázni, pakolgatta őket mindenhova.
Tavaly is csináltunk, akkor ugye 2 év 3 hónapos volt. 20 tojást készítettem és, ha nem figyelt, a már megtalált tojásokat is újra elrejtettük, így talált kb 100 tojást a nap végére. Nem tűnt fel neki, hogy már korábban megtalálta őket.
Idén is lesz. Csatlakozik a 10 hónapos kistesója, na mondjuk szerintem neki nem sokat fog jelenteni. Legfeljebb annyit, hogy a bátyja fel-alá rohangál a kertben 🤷♀️
3/4 anonim válasza:
ovis kortol,ės csokitojås vadåszat.mindig vårják gyerekeim .
4/4 anonim válasza:
15 hónapos. 10 hónapos kora óta jár, okosabb is, mint a vele egykorúak igy már most ia elvezi. Gyűjti pakolja, vigyáz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!