Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császármetszés után is lehet...

Császármetszés után is lehet másmilyen a szex?

Figyelt kérdés

3 hónapja született gyermekem császármetszéssel.

A 6 hetes kontrollon minden rendben volt, én magam is teljesen jól vagyok, csak a szex az kicsit más lett. Kicsit olyan, mintha a hüvelyfalamat nyomná a pénisz.

Mintha kicsit más állásban lenne a hüvelyem..jó most sokan kinevettek, nekem is röhejesnek hangzik, de nem tudom másképp leírni az érzést.

Szóval a legnagyobb baj, hogy majdnem, hogy kellemetlen emiatt az aktus.

2021. márc. 31. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 hónap után lett jobb. De ugyanolyan mint régen 8 hónap után lett.

Addig fájt, kellemetlen volt, pedig rengeteg pózt kipróbáltunk, nagyon sok fajta síkosítót hátha jobb lesz, de egyik sem volt jó. Csak az idő.

2021. márc. 31. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is más, eskü szerintem hormonális oka van. Szerintem nem vagy annyira síkos amíg kicsi a babád, pl 1 év alatti, hogy a szervezeted így védje magát, mert egy újabb terhesség korai lenne. Amint regenerálódott a méhed, meg készen állsz egy újabb babára akkor zöld utat ad a szervezeted és újra élvezed.
2021. márc. 31. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség maga is okozhat kis gatsullyedest. Alkati dolog. De még sokat javulhat majd. Mert a hormonok is befolyásolják.
2021. márc. 31. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nálam nem volt gond egyik után sem, jöttek is szépen sorban a gyerekek, ahogy terveztük. 🙏🏻❤️
2021. márc. 31. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hüvely szárazság lehet a szoptatástól is. Nekem is olyan volt nagyon sokáig, mintha "összement" volna ott lent, egy éves koráig kb nem igazán élveztem a szexet. Szerencsére helyreállt
2021. márc. 31. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanolyan minden.
2021. márc. 31. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!