Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megkérdezik, akarok-e még...

Ha megkérdezik, akarok-e még gyereket, határozottan nem,akkor miért keseredek el mindig, mikor megjön?

Figyelt kérdés
Igaziból nem tudom, hogy akarok-e... gyereket nem annyira, de a gyerekemnek testvért meg határozottan igen... illetve, ha valakire rá tudnám bízni 6-24hós kora közt, akkor simán szülnék, nekem sem a terhességgel, sem a szüléssel nem volt gondom, de a 15 év itthon üléssel baromisok... eszik-alszik babám volt, el sosem fáradtam mellette, ráadásul idegen városban, barátok, minden segítség nélkül vagyunk egy panelben. Viszont szívesen babáznék, lenne helye, pénzügyileg is belefér, de nekem az a 1,5 év kínszenvedés volt... más is volt így? Lett végül tesó?
2021. márc. 30. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Magán Bölcsöde
2021. márc. 31. 04:08
 12/14 A kérdező kommentje:
de ezt mondom. hogy nem akarom így idegenre bízni
2021. márc. 31. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Miert szerinted orokre veled marad ? Óvodába sem fogod vinni? Iskolába sem?
2021. márc. 31. 19:56
 14/14 A kérdező kommentje:

szerinted? elolvastad a kérdésem? a 1,5 éves is elment a bölcsibe, majd onnan az oviba. Pont az a bajom, hogy nem szeretnék 1,5 évet itthon ülni. De olyan piciként idegenre sem bíznám. Segítségem meg nincs. Ezért nem lesz 2. gyerek. De közben meg, mikor megjön (vagyis épp biztos, hogy nem vagyok terhes), csalódott leszek.

Értem én, hogy nehéz felfogni (lóf.szt), de ha harmadik nekifutásra sem sikerül, nem muszáj ám válaszolni...

2021. márc. 31. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!