Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám határozottan...

Hogyan tudnám határozottan megmondani egy férfinak ,hogy nem akarok semmit?

Figyelt kérdés

Ma teljesen rámszállt egy roma pasi.."haza kísért" (követett) majdnem hazáig.Beszélgetett velem,hogy hova valósi vagyok,mit dolgozom stb.Volt annyi eszem ,hogy elmondtam neki a várost.

Majd egyszer csak megállt és lefogott,olyan sokkos állapotba kerültem,hogy meg se bírtam mozdulni,csak néztem őt,és annyit mondtam hogy mostmár tényleg mennem kell.Majd megcsókolt :((

De lefogta az arcom..

Látszott rajta,hogy eléggé agresszív,szóval nem igazán mertem rosszat mondani és megütni őt..

Mondtam neki ,hogy sietnem kell haza és van kapcsolatom.De nem igazán érdekelte..

Ilyen esetekben mit tudnék egy ilyen embernek mondani ami hatásos lenne?

Nem tudom mi okozott bennem régen ilyen traumát,hogy félek a pasiktól...

2021. jan. 15. 20:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a magabiztosságoddal van gond, nem pedig azzal, amit mondtál.
2021. jan. 15. 20:31
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Férjed van, aki mellesleg rendőr pl.

Amúgy irgumburgun, cіgányok ilyet nem csinálnak, törvénytisztelő állampolgárok

2021. jan. 15. 20:35
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Gázspray, paprikaspray, pisztoly, ilyesmik...
2021. jan. 15. 20:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kerülöm a tekintetét. Volt már többször, h.egyedül mentem este haza és jött szembe vlki. Na, ilyenkor alapból rá se nézek az illetőre, ha beszól vlmit, akkor pláne. Csak megyek tovább. Egyszer egy autóval kanyarodtak be elém. Mintha mi sem történt, kikerültem a kocsit, fel se néztem, nem reagáltam. Tolatott és elhajtott szerencsére.
2021. jan. 15. 20:50
 5/21 anonim ***** válasza:
63%

Jogod van védeni magad,egy férfinak(ő nem az,de fogjuk rá,hogy ember) nagyon kellemetlen,ha egy nő nem akarja,és csúnya jelzőkkel illeti. De ő nem adja fel ilyen könnyen....gázspray. A paprika otthon lehet csak,a gáz az nem olyan erős,egy narkós/részeg kibírhatja. De vegyél paprikát,nem nagy bűn,mellesleg kutya se fogja észrevenni...

Illetve én a helyedben elástam volna 10 méter mélyen. A kutyák nem szagolják ki a holttestét. Amúgy végre egy nő,aki magyar,és nem mocskolja be a vérét egy c vel. :) Hála az égnek,hogy van még IGÉNYES magyar nő a földön,aki nem kockáztatja,hogy 99% eséllyel egy putriban lakik egy bűnözővel,és nem keresgeti az 1%-ot,hogy jajj ő is ember,és milyen kedves...

2021. jan. 15. 20:52
 6/21 anonim ***** válasza:
32%

Rendor a ferjed es feltekeny ,mindig figyeltet,kovettet a kollegaival.

Ugyh nem akarod,h gond legyen ,gyirsan el is koszonsz.

2021. jan. 15. 20:57
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
Az se baj,ha távol,azthitted mi?Honfitársam,tegyük vele azt,mint a törökökkel,meg a ruszkikkal.
2021. jan. 15. 20:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én feljelenteném. Ha legközelebb találkozol vele, mi lesz, megerőszakol? Meg aztán más nőket is zaklathat; talán, ha többen bejelentik, elkapják. Sokszor hallom, hogy a rendőrök nem packáznak velük, de nem ez a tapasztalatom. Kétszer törtek be hozzánk eddig, kutyákkal, motorral, két autóval jöttek a rendőrök, majd a helyszínelők, hogy megkeressék az illetőt. A te esetedben még nem is az anyagiak, hanem a testi épséged van veszélyben.
2021. jan. 15. 21:17
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez hol történt? Ha van ház a közelben, tegyél úgy, mint aki telefonál a párjával, integess a ház felé majd csengess és kéredzkedj be. Onnan is hívhatsz rendőrt akár.
2021. jan. 15. 21:20
 10/21 A kérdező kommentje:

A dohányboltba mentem.Ott kávézott a barátaival.Én éppen vártam egyik barátnőmre.Onnanstól kezdve be nem állt a szája és fényezte magát.Kb 800méterre lakom a bolttól.Majdnem teljesen hazáig jött utánam..

Kb 3x akkora volt mint én esélytelen lett volna :(

Pedig nem vagyok egy gyáva csaj.

Biztonsági kamera volt a helyszínen.Viszont ott nem ahol rámmozdult,elég forgalmas hely,persze kivéve ilyenkor..

Nagyon elszúrtam.Most így utolag tudok gondolni legalább 3 opcióra.A dohiba nem tudtam volna már visszamenni,viszont az ajtóba megállhattam volna.De mivel az otthon jelenti a biztonságot kitört bennem a pánik és siettem haza,sajnos..

Ui : A lakhelyem Hajdú-Bihar megyében van.

2021. jan. 15. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!