Ha megkérdezik, akarok-e még gyereket, határozottan nem,akkor miért keseredek el mindig, mikor megjön?
Ne a gyerekednek szülj gyereket, hanem magadnak. Ezernyi emberi kapcsolat van a testvérin kívül, ami pont olyan értékes lehet, az csak egy romantikus elképzelés, hogy ha van testvér, akkor már rögtön minden jobb lesz.
Neked kell majd ülni mellette, ha beteg, megszülni is, felnevelni is. Ha úgy érzed, hogy ez valóban boldoggá tenne és valóban megvannak a feltételek hozzá, hogy kiegyensúlyozott legyen mindegyikőtöknek a családban, akkor miért ne. De ha csak azért vállanád, mert "testvér kell" vagy mert valaki elvárja, miközben neked teher és kikészítene, akkor ne csináld. Van egy gyönyörű gyereked, túl vagy vele a számodra nehéz időszakon, bőven meg tudsz élni egy boldog életet.
Ha te magad nem akarsz gyereket, akkor ne vállalj be egy másodikat. Jó ez a testvér dolog, de nem garantált, hogy jól kijönnek. Egy egyke sem lesz magányos.
A fiamnak vannak jó barátai, akikkel kb bármikor játszhat, utána meg hazamegy és csend van. A tesós ismerősöknél meg a legtöbb testvérpár inkább csak nyírja egymást, nem szépen eljátszik. Szóval ne ez legyen a fő szempont. Nagy mázli kell ahhoz, hogy pont két egyforma beállítottságú és érdeklődésű gyereked legyen, akik szuper jól elvannak egymással.
Engem az a resze erdekelne hogy mi valtozott 1,5 ev utan?
Az en lanyom 7 hos es o is jo baba, nem tobbemberes vagy ilyesmi (sok fb csoportban irnak ilyen babakrol) es megis ugy erzem meg akarok halni...
Ejszaka 8-9 orakat alszom napkozben lerakhato tudok fozni takaritani a babakocsi mozes reszeben alszik mikor setalunk stb. Szoval minden adott hogy ne sajnaltassam magam megis utalom az egeszet. (Nem a lanyom termeszetesen)
Szoval csak abban remenykedek mar hogy nekem ez a babazos resz nem fekszik (legalabbis bizom benne). Leirod hogy mi az ami faraszto volt neked az elejen? Hatha erot merithetek belole ha kiderul hogy hasonloan erzek es nem egy szornyeteg vagyok.
De hogy a kerdesre is irjak valamit en nem akarok tesot se gyereket. Nekem van testverem de nem foglalkozunk egymassal, de gyerekkent se jatszottunk egyutt mert nagy volt a korkulonbseg. En jol elvoltam voltak barataim :) es ha megjon orulok neki 😅 de biztos te is igy voltal az elso 1,5 evben.
1,5 év után (kb, inkább 20 hónap) mentem vissza dolgozni
Férjem nem tud itthon maradni, olyan a munkája, amiben folyamatosan kell képezze magát, tartani a ritmust a technikai fejlődéssel (plusz 3x annyit keres, mint én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!