Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyolcadik szülinapra milyen...

Nyolcadik szülinapra milyen konzolt?

Figyelt kérdés

A kisfiam 8 éves lesz. Első és egyetlen fiúgyerekem, lövésem sincs, mit lenne érdemes venni Neki...nem tudom, mi legyen, xBox, Playstation? Melyiket ajánlanátok első játéknak? Jó lenne, ha később lehetne bővíteni, új játékokkal játszani. Fontos lenne, hogy többen játszhassuk a játékot,felügyelet nélkül még a laptop elé sem engedjük leülni, a konzoljátékban is szeretnénk (a szülők) részt venni.

Köszönöm a tippeket.

2021. márc. 29. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Leginkább semmilyet. Ráér még a gép előtt poshadni. Az jó, ha együtt játszotok vele, de ahhoz nem kell konzol. Vannak társasjátékok, de olykor egy csomag kártya is elég.
2021. márc. 29. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Nintendo Switch. Fiam is a 8. szülinapjára kapta.
2021. márc. 30. 00:01
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Nintendo switch gyerekbarat, sokkal tobb gyerkeknek valo jatek van ra.

Raadasul olyan jatekok is vannak, hogy mozogni lehet :)

Xbox es ps nekem meg tul kicsi

2021. márc. 30. 00:33
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Semmi ilyet,legot, görkorcsolya,biciklit igen.
2021. márc. 30. 06:28
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Inkább szabadtéri dolgokat szerintem is ..de ti tudjátok. Ha zombit akartok belőle csinálni,hajrá
2021. márc. 30. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Jajj hagyjuk már ezt. Nem lesz Zombi ettől egy gyerek. Viszont, ha nincs nekim hamar magányosan találja magát a suliban, mert nem fog tudni a többiekkel játszani.
2021. márc. 30. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:

Lego, görkori, bicaj, ezek már mind vannak, legoból többszázezres készlete van, az évek alatt gyűltek, a harmadik szülinapjára már legót kapott. Pont a minap említette, hogy úgy érzi, a lego most nem köti le.

Az viszont igaz, hogy a társai folyton ezekkel a ketyerékkel játszanak, és valóban mostanában kezdte mondogatni, hogy zavarja, hogy nem tudja, a többiek miről beszélgetnek.

Az én lelkem is háborog, de azt is tudom, hogy nem tehetem meg, hogy elzárom ezektől a dolgoktól. Viszont azt megtehetem, hogy ésszel engedem Neki, valamint Őt is megtanítom ésszel hozzáállni ehhez a témához. Pici korától tanítgatom Neki, hogy tudja, hol a határ. A tévézést sem engedjük mértéktelenül. A konzolnak is adnánk egy keretet. Zombi biztosan nem válik Belőle, azt nem engedem.

2021. márc. 31. 01:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem engeded,ha megveszed akkor már nem tudod kontrollálni,mert a barátai is ott lógnak egész nap fogja mondani gyerek neki miért nem lehet,barátainak minden hónapban új játékot vesznek szülei konzolra stb ő miért nem kap ?

Egy játék ára kb 18000 Ft.

2021. márc. 31. 06:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Jajj utolsó. Ne írj bitaságokat. 2 éve van a fiamnak. Semmi ilyen nincsen.
2021. márc. 31. 07:45
 10/11 anonim ***** válasza:

7 éves volt a fiunk, amikor a férjem kitalálta, hogy vesz egy Xbox-ot, hogy együtt tudjanak játszani. Most 13 éves, még most sem függő. Bár azóta Playstation-re cseréltük, semmi gond nincs vele. Ugyanúgy jár edzésre, ugyanúgy segít itthon, és tanul is.

Most az online alatt kicsit jobban kell követni, mikor ül le, de normál iskolaidőben nincs vele gond.

Legtöbbször a barátaival játszik, de rávehető, hogy a 4 évvel fiatalabb tesójával is játsszon.

Ő már PS párti, de semmi baj nem volt az Xbox-szal sem.

Szerintem azt vegyétek, amit szeretne.

2021. márc. 31. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!