Akiknek lejar a gyed, nektek hogyan tovább?
9
Itt váltásban
Nagyival
Vagy valóban háztartasbeliként vanna..
1-1 vállalkozó is van
Én pl beiratkoztam egyetemre, mert sehogy se találtam munkát az akkori szakképesítésemmel.
Azt már tudtam milyen munkát keresek: családbarát, normál/rugalmas munkaidő esetleg otthonról végezhető.
Ilyen pl a kommunikáció-marketing, utazás ügyintéző referens (aki az utazásokat leszervezi, nem az aki értékesít), informatikus, programozó, valamilyen tervező mérnök stb.
Én pl geodéta lettem végül, levelezőn csináltam meg, itthonról lehet dolgozni, annyi hogy nyilván ki kell mennem terepre de az ovi időben megoldható.
Nálam annyi nehezítés van, hogy a gyerek autista, 4 órát lehet csak oviban.
Amíg egyetemre jártam a férjem fizetésből éltünk gyakorlatilag, nehéz volt még szűkös de túl lehet élni.
Nekem most járt le februárban. Igaz én már 1,5 éve dolgozom félállásban, de bevallom így is megéreztük a hiányát.
A mostani munkám szabadabb beosztású de hosszú távra nem lesz jó, korábban meg tanítottam, de olyan helyen, ahol delutan 14-20-ig voltam, úgyhogy ez sem lesz opció ovi mellett. Mi szeretnék még egy babát, és nyár második felétől fogunk aktívan tenni érte. Ha összejönne még idén, akkor ez egy időre úgymond megoldaná a problémát. De ha majd ő is betölti a 2-őt akkor nem tudom mi lesz. Szerintem új munkahely után próbálok majd nézni. Meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!