Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek lejar a gyed, nektek...

Akiknek lejar a gyed, nektek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ősztől jár le a gyedem, aztan mar csak gyest kapok, ami nyilván nem sok. A régi munkahelyem idő közben elkoltozott nagyooon messze, így nem tudok vissza menni dolgozni. Ugye azért nem egyszerű munkát találni, mert nem mindegy a munka idő a bölcsőde miatt... Vinnem, hoznom kell a gyereket. Akik hasonló helyzetben voltak/vannak, ti, hogy oldottátok meg?
2021. márc. 28. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Ja, ha nem akarsz dolgozni, akkor nem muszáj. Csak majd 10-12 év otthonlét után még nehezebb lesz munkát találni. Én fiatalon összesen 6 családnál bébiszitterkedtem, nagyon jó tapasztalat volt. A lányom a saját tanárának dolgozik, nincs szándékában meglopni őket. De a te életed, azt kezdesz vele, amit akarsz.
2021. márc. 28. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

9

Itt váltásban

Nagyival

Vagy valóban háztartasbeliként vanna..

1-1 vállalkozó is van

2021. márc. 28. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
3, nem én pontoztalak le, de gyanítom azért, mert itt mindig 1500-2000ft-os órabéreket mondanak a bébiszittyózásra, az meg 20 munkanappal is 45e ft.
2021. márc. 30. 00:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pl beiratkoztam egyetemre, mert sehogy se találtam munkát az akkori szakképesítésemmel.

Azt már tudtam milyen munkát keresek: családbarát, normál/rugalmas munkaidő esetleg otthonról végezhető.

Ilyen pl a kommunikáció-marketing, utazás ügyintéző referens (aki az utazásokat leszervezi, nem az aki értékesít), informatikus, programozó, valamilyen tervező mérnök stb.

Én pl geodéta lettem végül, levelezőn csináltam meg, itthonról lehet dolgozni, annyi hogy nyilván ki kell mennem terepre de az ovi időben megoldható.

Nálam annyi nehezítés van, hogy a gyerek autista, 4 órát lehet csak oviban.

Amíg egyetemre jártam a férjem fizetésből éltünk gyakorlatilag, nehéz volt még szűkös de túl lehet élni.

2021. márc. 30. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Én másik városba költözés miatt új munkahelyet kellett keressek nagyon féltem, mi lesz, mert állami szektorban kértem az áthelyezést, amit az új hely nem. Tudott elfogadni létszámstopp miatt. Végülis találtam egy másik munkát, irodai de nem állami hanem cég. Rugalmas munkaido, viszont miután elalszik még dolgoznom kell így hogy viszem hozom. 15.30 kor el. Kell dobnom a tollat hogy odaérjek érte és csak 22 után tudok ismét dolgozni
2021. márc. 30. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Nekem most járt le februárban. Igaz én már 1,5 éve dolgozom félállásban, de bevallom így is megéreztük a hiányát.

A mostani munkám szabadabb beosztású de hosszú távra nem lesz jó, korábban meg tanítottam, de olyan helyen, ahol delutan 14-20-ig voltam, úgyhogy ez sem lesz opció ovi mellett. Mi szeretnék még egy babát, és nyár második felétől fogunk aktívan tenni érte. Ha összejönne még idén, akkor ez egy időre úgymond megoldaná a problémát. De ha majd ő is betölti a 2-őt akkor nem tudom mi lesz. Szerintem új munkahely után próbálok majd nézni. Meglátjuk :)

2021. márc. 30. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!