Akik fiatalon szültek, megbánták? El mesélnétek mi hogy volt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 21:12
11/16 anonim válasza:
21 éves voltam amikor megszületett a kisfiam. Akkor már férjnél voltam és 7 éve voltunk eggyütt a párommal. Tervezett baba volt és egy percig nem bántam meg, hogy megszületett. Minden vele töltött perc öröm, boldogság. :)
12/16 anonim válasza:
Én 23 évesen szültem a fiamat,életem legjobb döntése volt.
13/16 anonim válasza:
15voltam:SS..császároztak és k*rva szar volt:SS 17/L van egy 2 éves kislányom:)
14/16 anonim válasza:
14.42-es vagyok azt gondolhatjátok hogy "baleset" volt.
15/16 A kérdező kommentje:
14:42 mert tervezett baba volt?A családod mit szólt hozzá és a barátod?
2010. aug. 21. 14:53
16/16 anonim válasza:
14 éves voltam mikor összejöttem a párommal aki akkor 21 volt. Rá egy évre össze is költöztünk, 19 voltam mikor teherbe estem a kisfiammal aki tervezett baba volt, 20 évesen szültem, most 21 vagyok a kisfiam elmúlt egy éves. Imádni való gyerek, ő a mindenem!!! Nem éreztem korainak a gyerekvállalást mert korán érő típus vagyok. A szüleim nagyon örültek mikor elmondtuk nekik, hogy babánk lesz. Azóta már elköltöztünk kertes házba, a kisfiam nagyon szeret kint lenni, ügyes és nagyon nagyon okos gyerek. Szerencsém van vele mert mindent meg tudok mellette csinálni pedig nem sok segítségem van. Most épp arra készülök, hogy elmegyek egy tanfolyamra vagy megpróbálom levelezőn az érettségit vagy elmegyek dolgozni, hogy azért ne teljen úgy ez a maradék 2 év, hogy a gyereknevelésen kívül más hasznosat nem csinálok. Amíg távol lennék apukám lenne a kicsivel. Ennyit tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!